metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Czy mogę ~Czy mogę (Gość)25.04.2012 22:56

Czy mogę po przeczytaniu komentarzy dołączyć swój komentarz?... Pomijam meritum komentarzy, złą wolę wpisujących, brak tolerancji na poglądy innych i wielką nienawiść jakie wystepują u zwolenników i przeciwników PiS tutaj się produkujących. Mnie chodzi o fakt, że w dniu kiedy Rodzina Katyńska Ziemi Piotrkowskiej swym najbliższym oddawała cześć i hołd jakiś czy jacyś ludzie nie potrafili się wznieść ponad politykę, nie chcieli uszanować tych zabitych ludzi przez sowietów oraz wykazali się chamstwem wobec rodzin zabitych naszych rodaków. Nie wiem kto i po co wystawił te banerowe wózki. Wiem jedno - kultury, taktu i ludzkiej postawy tym ludziom czy człowiekowi zabrakło. Można z kimś się nie zgadzać i zwalczać go politycznie ale są pewne granice. Po przekroczeniu ich jest dzicz i barbaria. Świadectwo dojrzałości marne, choć zapewne ci ludzie są według metryki dorosłymi.

00

P51 ~P51 (Gość)26.04.2012 11:35

"Czy-moge" napisał(a):
w dniu kiedy Rodzina Katyńska Ziemi Piotrkowskiej swym najbliższym oddawała cześć i hołd jakiś czy jacyś ludzie nie potrafili się wznieść ponad politykę, nie chcieli uszanować tych zabitych ludzi przez sowietów oraz wykazali się chamstwem wobec rodzin zabitych naszych rodaków

W tym stwierdzeniu jest ukryte stwierdzenie , że dla PiS'u Polacy zabici przez NKWD w Katyniu to nieważne truchło...
Najważniejszy jest "zamach" w Smoleńsku, koniec,kropka!
I nie spoczną, póki nie ukarają winnych...Tych od "zamachu" i tych domagających się szacunku i zadumy dla zabitych w Katyniu.Sam prezes wspomniał,że nie bedzie się patyczkować...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat