Widzisz Kaczyński tak jak Hitler, Stalin a wcześniej Bonaparte swe imperia budowali na niezadowoleniu społeczeństwa z aktualnego systemu sprawowania władzy. A jak historia uczy po przejęciu władzy przez wyżej wymienionych wcale nie poprawił się byt społeczeństwa skorzystały i to bardzo tylko jednostki. Znaczy się nie zmienimy samochodu po przez zmianę kierowcy.
Moja krótka rozmowa z panem Macierewiczem nie rozwiała moich obaw i wątpliwości... Wysyłam więc do niego e-mail by mnie przekonał że PiS idzie we właściwym kierunku by poprawić byt społeczeństwa a nie dąży do konfrontacji ba wojny domowej.
Może o ile Jego Ekscelencja będzie miał taki kaprys otrzymam odpowiedź.
http://sklave.manifo.com/aktualnosci
Tak.Prześwietne ustawy, które prowadzą do dodrukowania pieniędzy i... w ten sposób dla wszyskich wystarczy... ;->
Dam wam dużo pieniędzy, zabiorę bogatym i dam wam wszystkim! Te pieniądze gdzieś są i ja wam je dam bo się wam należą! Tak mniej więcej wyglądają obietnice tego pana Jarosława. Czy ktoś normalny w to wierzy????
Powielasz bzdury. Poseł Macierewicz jest na dyżurze w Piotrkowie co tydzień. Mimo właśnie licznych innych obowiązków. Dlatego zamiast krytyki, należy ten fakt docenić. Żaden inny z lokalnych posłów nie stawia się do Piotrkowa tak sumiennie, mimo że niewiele w ogóle robią i nic o nie słychać. Macierewicz (można go lubić albo nie) znany jest z pracowitości i sumienności.
Taa i co konkretnego dla Piotrkowa zrobił pan Macierewicz???
hahah dobre ta pracowitość i sumienność pokazuje się przed wyborami
Przeczytaj mój wpis jeszcze raz, zanim obśmiejesz: poseł Macierewicz jest na dyżurze w Piotrkowie raz w tygodniu. A nie tylko przed wyborami.
ale co z tego ze jest co tydzień jak nic nie robi.
Czy za rządów PiS ktoś drukował ? Nie powielaj wytartych sloganów co to będzie jak PiS dojdzie do władzy bo już to przerabialiśmy i nic się nie stało. Gospodarka miała się dobrze i nie było takiego partactwa jak obecnie.
Zapraszam do biura, przekonasz się co robi. Cokolwiek tu napiszę, i tak obśmiejesz. A na miejscu zobaczysz co i jak.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!