Po polsku piszemy: "z PiS-u". Mnie osobiście PiS podpadł 2 rzeczami:
1. Wprowadzony przez nich kretyński obowiązek jazdy przez całą dobę z włączonymi światłami mijania.
2. Obwodnica Augustowa przez bagna nad Rospudą. Obwodnica jednak nie powstała, a przez głupie i nieodpowiedzialne decyzje, m.in. ówczesnego ministra środowiska Szyszki, Polska straciła kilkaset milionów zł.
Np. afera gruntowa. Fakt, to sprawka Andrzeja Leppera, ale biorąc sobie takie koalicjanta chyba nie ma co się dziwić. Ale co do śmierci Barbary Blidy też jest wiele wątpliwości. Dla mnie aferą są też oskarżenia rzucane przez Zbigniewa Ziobrę na parwo i lewo (sparwa doktora G., którego potem za zabójstwo uniewinnili).
Kryzys zaczął się na zachodzie i do nas dotarł, ale nas nie zrujnował - stąd "zielona wyspa". Koniunktura napędzana mistrzostwami Europy?? Jeszcze bym o tym nie mówiła, mistrzostwa przed nami, a ich ducha się jeszcze nawet nie czuje.
Jesteśmy w UE i w NATO:)
Wg mnie to akurat jest dobre.
To może zaczniesz jeździć lewą stroną jezdni, tak jak w 3 państwach członkowskich UE: Wielkiej Brytanii, Irlandii i Malcie?
W niektórych mniejszych miejscowościach jeździ się po tej stronie ulicy, po której nie ma dziur.
Ciekawe dlaczego aytorzy bilboardu nie mieli odwagi go podpisać tylko stali po drugiej stronie ulicy i rozpaczali że go zastawiono busem
Faktycznie przepis wprowadzono za PiSu ale sprawdz czyimi głosami, zapewniam że nie PiSu
Ale to PiS zgłosiło tę idiotyczną propozycję.
Bardzo mądre spostrzeżenie! Dokładnie tak jest. Warto zadać sobie pytanie czy ci co stoją za banerem to ludzie, którzy są godni by zasiadać w RM? Lepiej by dali biednym, wsparli jakieś organizacje.
A Chojniak daje biednym? Chyba w kość.
Właśnie, zadaj sobie to pytanie. I sam znajdź odpowiedź.
Widać, że przypadkowo wpadłeś na forum. No więc wyobraź sobie, że dają biednym. Z tym, że z tym nie biegają do mediów. I wyobraź sobie, że wspierają "jakieś" organizacje. Nawet możesz sprawdzić jakie i jakimi kwotami.
Otóż to.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!