minge---masz racje na szybko przeliczylem .to jeszcze wiecej wyszlo cholera.musza chlopaki baner zaktualizowac
a poza tym to powiesili by 10 razy wiekszy na EUROPIE to by wszyscy czytali Tyle ze by zdzierali znowu bojowki krzysztofa.tak zle tak zle.
Z twojego komentarza wynika, że nie byłeś na sali i nie widziałeś, jakie było towarzystwo. Szkoda, bo nie pisałbyś nieodpowiedzialnych rzeczy. Ale widocznie nie pasujesz do tego towarzystwa, a zapewniam cię, że przyszło mnóstwo osób z Piotrkowa i nie tylko na poziomie.
raczej sporo. ja jakos tyle nigdzie nie moge zarobic........
a ja naszego pana prezydenta lubie.nie znam akurat innych wiec dlatego ale lubie go.mlody, przystojny, czysty ,ogolony, bogat.co jeszczy chcecie.kiedys jablka kupowal u mnie to dziendobry powiedzial.
"Hen na północy, gdzie bór liściasty,
pająk swe sieci rozwija
krzyż ma na plecach, nienawiść w sercu,
na ustach: Jezus, Maryja "
Ja też lubię, szanuję gościa. Działania Chojniaka popieram, oddam głos gdy będzie kandydował na prezydenta 3 raz! Ma chłop klasę!
Kropla drąży skałę. Zwolennicy PiS nie zmienią nagle poglądów zwolennikom PO czy SLD i RP ale mogą im otworzyć oczy, a to już dużo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!