Luca, o jakim szkalowaniu piszesz? Chcesz powiedziec ,że Chojniak społecznie pracuje?!
czy to prawda ze ksiadz w kosciele mowil nawet ze baner byl bo mi babinka powiedziala ale glucha juz to moze zle cos zrozumiala
a pewnie,ze nie społecznie, więc zarabia, no więc i po co ten baner pzrde wizytą pana Kaczyńskiego???
a nasz prezydent to przeprosic byl o laski prosic czy jak bo przeciez go PiS wykopal o ile dobrze pamietam
1 mln. w ciągu pięciu lat, to taka ogromna kwota? Prezes byle banku tyle zarabia na miesiąc, a tak swoją drogą, to za co p.Dzwonnik tak się mści? za Concordię?
ale gdzie sie msci dzwonnik przeciez on to wozi chyba tylko moze finansuje czy jak.fajnie by bylo gdyby radnym zostal ciekawe co by na sesjach za klotnie byly
1 mln na 5 lat to po 200000 wychodzi rocznie i to na 12 mies to mi wychodzi 16666 na miesiac.hm hm sam nie wiem w sumie telefon gratis auto tez. odlozyl pewnie
ja2 czy liczenie sprawia kłopoty ? Policz 4 lata = 48m-cy po ok.9000.00zł = 432000.00zł.jako vice. 6 lat= 72 m-cy po ok.12.000.00zł = 864000.00zł. jako prezio. Razem wyszło mi 1.296000.00zł.[słownie: jeden milion dwieście dziewiędziesiąt sześć tysięcy złotych.]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!