metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)04.03.2014 09:52

To, jakimi autami jeżdżą funkcjonariusze publiczni powinno być w sferze zainteresowań Urzędu Skarbowego, a nie ,mediów. A już na pewno nie mediów w pierwszej kolejności i wyłącznie mediów. Jeśli analiza finansów nie wykazuje dziwnych dysproporcji, to nic nikomu do tego.
Przez moment zaleciało stęchłą komuną i nawoływaniem do "równych żołądków"... brrr...

64

polak mały ~polak mały (Gość)04.03.2014 10:07

"P51" napisał(a):
To, jakimi autami jeżdżą funkcjonariusze publiczni powinno być w sferze zainteresowań Urzędu Skarbowego, a nie ,mediów. A już na pewno nie mediów w pierwszej kolejności i wyłącznie mediów. Jeśli analiza finansów nie wykazuje dziwnych dysproporcji, to nic nikomu do tego.
Przez moment zaleciało stęchłą komuną i nawoływaniem do "równych żołądków"... brrr...

Co ty nie powiesz! Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jesteś radosnym radnym czy urzędasem panującego? A MZK-ą to nie łaska?

82

CoolMen ~CoolMen (Gość)04.03.2014 11:39

"P51" napisał(a):
~P51 (Gość)1 godzina temu, 09:52

Zgadzam się z Tobą w zupełności. Dawniej napisano by jeszcze, dla podkreślenia oderwania się od socjalistycznej przeciętności, że "poruszają się samochodami drogich, zachodnich marek". A tu proszę, prawie wszystkie to zwykłe, przeciętne, kilkuletnie samochody, jakich tysiące porusza się po polskich drogach. I też zachodnich marek, bo po prostu polskich nie ma. Luksusem to byłoby, gdyby urzędnicy dojeżdżali do pracy konno.

63

P51 ~P51 (Gość)04.03.2014 11:57

"polak-maly" napisał(a):
Co ty nie powiesz! Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jesteś radosnym radnym czy urzędasem panującego? A MZK-ą to nie łaska?

Łaska.
Idź w tej degrengoladzie umysłowej dalej i odbierz im te samochody i jeźdź nimi sam, bo pewno najbardziej jesteś tego godzien.

82

o co szum ~o co szum (Gość)04.03.2014 19:10

Nie wiem co ma na celu ten artykul? Napuszczenie ludzi na siebie? Niby o co , o autka po 20-40 tysiecy. Glupota.

152

tutaj tutajranga04.03.2014 19:13

Saab za 40 tysięcy? Biorę.

33

Och_Ach ~Och_Ach (Gość)04.03.2014 20:43

Ojj, ależ mnie zachwycił ten artykuł elokwencją i pomysłowością redaktorzyn, na prawdę wniósł bardzo wiele do mojego życia. Z niecierpliwością wyczekuję ciągu dalszego !!

70

wasi ~wasi (Gość)04.03.2014 20:56

"o-co-szum" napisał(a):
Nie wiem co ma na celu ten artykul? Napuszczenie ludzi na siebie? Niby o co , o autka po 20-40 tysiecy. Glupota.

dokładnie , cóż to za sensacja. auta jakich setki w Piotrkowie. a wielu polityków i tak się kryguje i jeździ starymi gruchotami żeby łaski wyborców nie stracić. obłuda tylko.

111

o co szum ~o co szum (Gość)05.03.2014 11:39

53

nowosci ~nowosci (Gość)05.03.2014 12:06

A może niech podadzą radni w jakich domach mieszkają i kiedy je zbudowali i za jakie pieniądze?

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat