To, jakimi autami jeżdżą funkcjonariusze publiczni powinno być w sferze zainteresowań Urzędu Skarbowego, a nie ,mediów. A już na pewno nie mediów w pierwszej kolejności i wyłącznie mediów. Jeśli analiza finansów nie wykazuje dziwnych dysproporcji, to nic nikomu do tego.
Przez moment zaleciało stęchłą komuną i nawoływaniem do "równych żołądków"... brrr...
Co ty nie powiesz! Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jesteś radosnym radnym czy urzędasem panującego? A MZK-ą to nie łaska?
Zgadzam się z Tobą w zupełności. Dawniej napisano by jeszcze, dla podkreślenia oderwania się od socjalistycznej przeciętności, że "poruszają się samochodami drogich, zachodnich marek". A tu proszę, prawie wszystkie to zwykłe, przeciętne, kilkuletnie samochody, jakich tysiące porusza się po polskich drogach. I też zachodnich marek, bo po prostu polskich nie ma. Luksusem to byłoby, gdyby urzędnicy dojeżdżali do pracy konno.
Łaska.
Idź w tej degrengoladzie umysłowej dalej i odbierz im te samochody i jeźdź nimi sam, bo pewno najbardziej jesteś tego godzien.
Nie wiem co ma na celu ten artykul? Napuszczenie ludzi na siebie? Niby o co , o autka po 20-40 tysiecy. Glupota.
Ojj, ależ mnie zachwycił ten artykuł elokwencją i pomysłowością redaktorzyn, na prawdę wniósł bardzo wiele do mojego życia. Z niecierpliwością wyczekuję ciągu dalszego !!
dokładnie , cóż to za sensacja. auta jakich setki w Piotrkowie. a wielu polityków i tak się kryguje i jeździ starymi gruchotami żeby łaski wyborców nie stracić. obłuda tylko.
Nie wiem co ma na celu ten artykul? Napuszczenie ludzi na siebie? Niby o co , o autka po 20-40 tysiecy. Glupota.
A może niech podadzą radni w jakich domach mieszkają i kiedy je zbudowali i za jakie pieniądze?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!