metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Dopatrzyłem się niedopatrzenia ~Dopatrzyłem się niedopatrzenia (Gość)03.03.2014 17:39

A gdzie pojazd radnego Rafała Cz.? Czyżby poruszał się hulajnogą? Trochę to niepraktyczne, zwłaszcza kursując pomiędzy Magistratem (dieta radnego), szkołą w Szydłowie (pensja dyrektora), spółdzielnią mieszkaniową (członek rady), biurem psl-u, gabinetem starosty...

80

raf ~raf (Gość)03.03.2014 20:35

Pan Rafał Cz. śmiga sobie dla nieopoznaki niebieską Laguną
o rej EP 55....

30

jojo ~jojo (Gość)03.03.2014 20:52

Lipa -stare graty. Czym jeżdżą szefowie w firmach Roka, Emerson, Haring? Tam są pewnie dopiero wózki, a nie 10 letnie meśki (Marian się w takim lansuje)

60

a teraz ~a teraz (Gość)03.03.2014 21:17

.....oczekujemy info od szanownej redakcji, gdzie jeżdżą, z kim i po co. Oczywiście nie w godzinach, nazwijmy to, urzędowania.Kolejne info podobnej treści mogłoby też dotyczyć kleru-:))))) Bo czym tu się wykazał tak naprawdę autor tego artykułu, a raczej fotek, bo treści i przekazu nie widać tu żadnego.

33

panek ~panek (Gość)03.03.2014 21:30

A nasz burmistrz Stasiu Baryła zarabia ponad 10 tys zł ale jest bardzo "fajniutkim skromniutkim człowiekiem" bo jeździ sobie starym oplem vectra z 1992 r. o wartości ok 2.500 zł

60

punek ~punek (Gość)03.03.2014 21:32

I jeszcze Stasiu Baryła wziął kredyt na remont swojego 22 letniego opelka. Widocznie lubi "zabytkowe" auta. Tylko czy opel jest zabytkiem?

50

ministrant ~ministrant (Gość)03.03.2014 22:09

"Dopatrzylem-sie-niedopatrzenia" napisał(a):
A gdzie pojazd radnego Rafała Cz.? Czyżby poruszał się hulajnogą? Trochę to niepraktyczne, zwłaszcza kursując pomiędzy Magistratem (dieta radnego), szkołą w Szydłowie (pensja dyrektora), spółdzielnią mieszkaniową (członek rady), biurem psl-u, gabinetem starosty...

Zara, zara, kurna. A jeszcze kruchtą kościelną !!

41

tutaj tutajranga03.03.2014 23:09

"set" napisał(a):
~set (Gość)
5 godzin temu, 17:38
A ja się zastanawiam czemu ma/miał służyć ten niby artykuł i te zdjęcia? Czy następny będzie poświęcony najbogatszym piotrkowskim biznesmenom i ich samochodom? Mam nadzieję, że tak.

Oj, oj.

32

Czego oczy ...... ~Czego oczy ...... (Gość)04.03.2014 08:02

"punek" napisał(a):
~punek (Gość)
10 godzin temu, 21:32
I jeszcze Stasiu Baryła wziął kredyt na remont swojego 22 letniego opelka. Widocznie lubi "zabytkowe" auta. Tylko czy opel jest zabytkiem?
20
cytat

Trafne spostrzeżenie. Do jakiej to biedy doprowadził się przez 12 lat sprawowania funkcji burmistrza, a przecież wszyscy pamiętają te amerykańskie fury z pierwszej kadencji.

70

jak widać ~jak widać (Gość)04.03.2014 08:12

Cytuję:
Marian Błaszczyński (przewodniczącym Rady Miasta) jeździ kilkuletnim, ale solidnym mercedesem c220.

Samochód ten sprowadził mu kilka lat temu Marek S. z Niemiec za ...tysięcy Euro.

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat