Z załączonych zdjęć wynika, że jedni grają biednych, inni się nie kryją z bogactwem.
Nie przyjeżdża, tylko jest przywożony. A dlaczego zakryliście numer rejestracyjny służbowego samochodu? Przecież wszyscy wiedzą, że to EP 56000: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/magistrat-kupil-peugeota-508-2-0-hdi-active-za-prawie-100,1030503,t,id.html .
Zresztą ten peżot508 to najczęściej stoi i czeka pod kościołem na Łódzkiej po godzinie 14. Kierowca wygląda jak tajnos agentos a to tylko zwykły szofer.
jak to skąd? przecież nie z legalnej pensyjki w szpitalu :-)
[cytat="zez"][Od Munika wara! To porządny chłop/cytat]
A czy znasz Muńka, że wara .......
obijają się furami za kilkanaście-kilkadziesiąt tysięcy, a ludzie nawet na rower do pracy nie mają. Więcej pracownik fizyczny zapier...., a najniższa pensja! CO Z TĄ POLSKĄ???
z obrotu wróblimi jajkami...
A ja się zastanawiam czemu ma/miał służyć ten niby artykuł i te zdjęcia? Czy następny będzie poświęcony najbogatszym piotrkowskim biznesmenom i ich samochodom? Mam nadzieję, że tak.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!