metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)11.03.2018 19:17

Ja już wygrałem dwie sprawy ze SM za ich zdaniem złe parkowanie pod moją firmą. Bardzo się zdziwiłem jak po wygraniu sprawy w sądzie za nieprzyjęcie mandatu za żekome złe parkowanie po tygodniu dostałem następny za to samo. To nasza Straż Miejska. Dodam tylko że drugą sprawę też wygrałem. Może piotrkowska SM się pochwali ile spraw sądach wygrała?

100

gość ~gość (Gość)11.03.2018 19:22

Co to za dyskusja, gdyby nie sm to kto by pilnował palących w piecu itp. W naszym kraju jest inna służba o której się milczy a jest utrzymywana z podatków czyli sok. Idą na na miliony a jest bezużyteczna. Bez uprawnień. Pilnuje nie wiadomo czego i tanieją ego majątku PKP

51

gość ~gość (Gość)11.03.2018 21:27

Nie dla straży. Tak dla policji

64

gość ~gość (Gość)11.03.2018 23:02

A ja tam lubie mandaciki wlepiac.

21

do likwidacji ~do likwidacji (Gość)12.03.2018 06:39

straż miejska do likwidacji.

92

cn ~cn (Gość)12.03.2018 08:23

z wypowiedzi wynika, że jednak straż nie jest potrzebna. więcej szkodzi niż pomaga

33

Witek ~Witek (Gość)11.03.2018 11:23

Straż miejska bierze się za to co nie należy do ich obowiązków jak nie polują na bezrobotnych gdy wjadą pod urząd pracy to na targowisku wyłudzają mandaty a co do smogu to lepiej niech się nie wypowiadają bo pojęcia o tym nie maja gdyż wcześniej był przemysł smogu nie było a od kiedy nasi wpuścili wojska amerykańskie jest smog to trochę dziwne

73

gość ~gość (Gość)12.03.2018 12:00

Jak najbardziej SM jest potrzebna. Nieraz widziałem ich w akcji. Codziennie narażają swoje życie lub zdrowie, komu pomogli ten dokładnie to wie. Ci co są przeciw albo nie mieli z nimi styczności albo nie raz byli przez nich karani . Ci pierwsi nie powinni się wypowiadać, drudzy to patologia.

46

gość ~gość (Gość)12.03.2018 12:37

Ten kto pisze, że Straż Miejska jest do likwidacji to z pewnością pacjent który dostał gola za wykroczenie, którego znaczenia do tej pory nie może pojąć bo jest lekko ograniczony

45

ob ~ob (Gość)11.03.2018 14:34

Każdy właściciel posesji w naszym nieszczęśliwym mieście zdaje sobie chyba sprawę z tego, że za pieniądze z jego podatków wypłaca się zasiłki menelom, którzy następnie za te zasiłki kupują alkohol, spożywają go w miejscach publicznych, a następnie rzucają buteleczki pod płot podatnika. Po czym przychodzi zatrudniony za pieniądze tegoż podatnika umundurowany "przedstawiciel prawa" i nakazuje temuż podatnikowi sprzątać ulicę pod groźbą kary mandatu. Zazdroszczę menelom ich prawa do wolności. To jest dzisiaj prawdziwa arystokracja, która ma wszystko i wszystkich w głębokim poważaniu. Gdyby pieniądze przeznaczone na biurokratyczny aparat Straży Miejskiej przeznaczyć na ekipę sprzątającą miasto, to ulice mogły by lśnić czystością . Zapewne pozostało by jeszcze sporo pieniędzy na wzmocnienie policji.

161

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat