Moi drodzy trzeba pamietac, że każdy nie tylko ma przywileje, ale także obowiązki do przestrzegania. Pozdro
Żal was czytać.Zacznijcie tam pracować i dopiero będziecie mogli się wypowiadać.
Najłatwiej oceniać siedząc w fotelu.
najbardziej to potrafią mandaty dawać takim osobą które są bezbronne czyli starsze panie z jajeczkami warzywami ze swojego ogródeczka
Niechęć do wszelkich służb porządkowych. Potępianie KAŻDEJ współpracy z policją (nie kapować). Przekonanie, że każdy wystawiony mandat to represja, każde pouczenie niesłuszne, każde egzekwowanie prawa - wrogie. Czy to obraz zdrowego społeczeństwa, czy opis środowiska kryminalistów po odsiadce?
Doskonale obrazuje sprawę tytuł artykułu. Jeśli czujemy się przez kogoś skrzywdzenie, mamy problem, potrzebujemy pomocy - wykręćmy 986. Przyjadą, pomogą - po to są, za to biorą pieniądze. Ale kiedy zaparkujemy na wysepce? Po co przyjechali, polują na ludzi, zlikwidować straż.
Cóż, moralność Kalego, polska klasyka.
wystarczy na stronie BIP urzędu miejskiego przeczytać o straży miejskiej i tam znajdziecie potrzebne informacje. No ale po co, lepiej kłamać jak wy.
Mam nadzieję, że straż miejska w PT skończy tak samo jak ta w Otwocku.
Tak naprawdę, ja nie wiem czy straż miejska jest do pomocy czy do pilnowania, czy przestrzegania prawa. Jakie ma obowiązki straz miejska? Może poproszę o taki artykuł. Ja mam przykre doświadczenia ze strażą miejską. A i jeszcze nie znają się na przepisach ...
Gdybym miał wybierać między bezdomności ą a pracą w straży miejskiej wolałbym jednak bezdomności.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!