metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
czesieka ~czesieka (Gość)11.03.2018 13:26

Tak naprawdę, ja nie wiem czy straż miejska jest do pomocy czy do pilnowania, czy przestrzegania prawa. Jakie ma obowiązki straz miejska? Może poproszę o taki artykuł. Ja mam przykre doświadczenia ze strażą miejską. A i jeszcze nie znają się na przepisach ...

50

PT ~PT (Gość)11.03.2018 13:31

Mam nadzieję, że straż miejska w PT skończy tak samo jak ta w Otwocku.

81

gość ~gość (Gość)11.03.2018 14:31

wystarczy na stronie BIP urzędu miejskiego przeczytać o straży miejskiej i tam znajdziecie potrzebne informacje. No ale po co, lepiej kłamać jak wy.

10

iRBis iRBisranga11.03.2018 14:40

Niechęć do wszelkich służb porządkowych. Potępianie KAŻDEJ współpracy z policją (nie kapować). Przekonanie, że każdy wystawiony mandat to represja, każde pouczenie niesłuszne, każde egzekwowanie prawa - wrogie. Czy to obraz zdrowego społeczeństwa, czy opis środowiska kryminalistów po odsiadce?
Doskonale obrazuje sprawę tytuł artykułu. Jeśli czujemy się przez kogoś skrzywdzenie, mamy problem, potrzebujemy pomocy - wykręćmy 986. Przyjadą, pomogą - po to są, za to biorą pieniądze. Ale kiedy zaparkujemy na wysepce? Po co przyjechali, polują na ludzi, zlikwidować straż.
Cóż, moralność Kalego, polska klasyka.

95

buffon ~buffon (Gość)11.03.2018 10:29

najbardziej to potrafią mandaty dawać takim osobą które są bezbronne czyli starsze panie z jajeczkami warzywami ze swojego ogródeczka

286

gość ~gość (Gość)11.03.2018 15:49

Żal was czytać.Zacznijcie tam pracować i dopiero będziecie mogli się wypowiadać.
Najłatwiej oceniać siedząc w fotelu.

38

gość ~gość (Gość)11.03.2018 16:03

Moi drodzy trzeba pamietac, że każdy nie tylko ma przywileje, ale także obowiązki do przestrzegania. Pozdro

80

sdaefadfd ~sdaefadfd (Gość)11.03.2018 17:51

już od dawna jest za likwidacją tej formacji, w innych miastach można a u nas nie? po co oni wgl jeszcze funkcjonują w Piotrkowie?

83

gość ~gość (Gość)11.03.2018 18:22

Dawno powinno być zlikwidowane

52

antonio ~antonio (Gość)11.03.2018 19:12

To do kogo mają się zwracać, dawniej była od tego policja, a teraz jeden zgania na drugiego,jak potrzebujesz ich "łaski". Pewnie że do likwidacji.

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat