Kiedyś jadąc do zimnego skręciłem wcześniej i wjechałem przypadkowo też do mechanika.Nie żałuję.Robota wykonana solidnie i za rozsądne pieniądze.To tylko dwie posesje przed zimnym na W.P.Nie namawiam ale można spróbować.O fakturę nie trzeba prosić jest od ręki.
Nie polecam wręcz odradzam mechanika ul dworska firma auto 7 no masakra i nie pisze tego po złości brak konkretów że strony obsługi znaczy się pewno szefa całej tej szopki
Szczerze polecam PM Truck z Glinianej - jeśli chodzi o ciężarówki są najlepsi!!!!
Polecam p. Huberta z ul. Mickiewicza,jest rzetelny, uczciwy, i niedrogi.Zanim poznałam p. Huberta kilku mechaników naprawiało moje samochody i zawsze coś nie tak. Polecam, bo naprawdę dobry mechanik i "w porzo" gość.
A ja polecam Piotrka Lesiaka z Proszenia i mam ku temu powody gdyż serwisuje tam trzy pojazdy i nie jestem tam częstym gościem bo nie mam potrzeby gdyż auta się "nie psują" po naprawach
Nie polecam nikomu warsztatu w Gorzkowicach pana Michała K. Na niczym się nie zna a dodatkowo bierze kasę a nic nie robi:(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!