Polecam Włodzimierza Synowca. Lepszego nie ma w regionie. Rzeczy niemożliwe wykonuje od zaraz, cuda zajmują trochę czasu.
Auto7 na dworskiej - porażka, nieuczciwe zagrywki, zawyżanie cen. Naprawa trwa długo i nierzetelnie.
[cytat="merc"][Kto poleci takiego który wystawia rachunki za wykonaną naprawę?]
Polecam AUTO 7 z ul.Dworskiej
Lepiej kupić sobie lepszy rower i spokój od mechaników wszelkiej maści :)))
Polecam Arsservice na sulejowskiej pan Jarosław fachowo podchodzi do sprawy przyjęcie samochodu jak w prawdziwym serwisie sporządzane zlecenie przyjęcia co do naprawy jestem w pełni zadowolony każdy dodatkowy koszt który wyjdzie od razu dostawałem telefon czy robimy czy nie z podawanymi kosztami polecam
Polecam firme Autogodlewski pana Waldemara Godlewskiego z ul.Zalesickiej
W obrębie Sulejowa tylko warsztat u Domańskiego !! Prowadzi go ojciec z synem, co daje i doświadczenie i wiedzę o nowych samochodach. Ceny całkiem normalne.
Mechanik z energetyków teraz jest na żwirki oszust.wymiana przegubu w matizie powiedzial 50zl. Przegub i 50 zl wymiana idę. Po odbiór a skurwiel mówi 460zl.pytam za co miało być 100zl. A ten cwaniak mówi że wymienił mi lozysko wachacz sworznie bo i tak bym musial za miesiąc wymienić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!