Marcin Sekuła! jest gość miałem przyjemność robić z nim przez 2 lata , gość ma głowę do tego ... osobiście nie znam lepszego fachowca.
A ja se wszystko sam robię.Wtedy tylko jest 100%pewność że wszystko gra.[u]
Ja również polecam serwis zimny a w szczegulności mechaników to on odwalają najbrudniejszą robote. Co do cen??? No cóż to serwis. Ale robota zrobiona dobrze i solidnie. Polecam.
A ja polecam mechanika z regionu, Bogdan Rajszczak z Papieży. Super kompetentny gość. Jako jedyny potrafił zdiagnozować i naprawić jak się później okazało, banalną usterkę, która jednak miała bardzo duży wpływ na jazdę. Wielu mechaników z Piotrkowa (także polecanych tutaj) wymieniło mi z pół części w samochodzie, a jak już nie wiedzieli co to odsyłali do elektryka. Elektrycy mówili, że ok i żeby szukać dobrego mechanika. No i znalazłam, z polecenia koleżanki, pojechałam już zdesperowana, korzystam do dziś, a to już chyba z pięć lat. Nigdy się nie zawiodłam, zawsze wie o czym mówi, nigdy nie naciąga na rzeczy, których nie trzeba robić, jak coś wychodzi, co jest drogie, to dzwoni i pyta czy robić. Raz nawet przyjechał do nas do Piotrkowa ratować kota, który wplątał się pod maską w momencie odpalania silnika. Wiedział co zrobić, który bieg włączyć, przepchać samochód i kot został uratowany. Weterynarz nie chciał przyjechać...
Ja polecam Piotra Siuto z PIOMOTu, najlepszy mechanik jakiego miał do tej pory ten zakład. Fach w rękach-polecam.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!