metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
normals ~normals (Gość)07.11.2014 20:34

nie oglądaj się Roman, tylko bierz się za pakowanie w gabinecie. a i dyrektora ziembę z PIS też weź ze sobą

71

to_ja _M ~to_ja _M (Gość)09.11.2014 21:04

Ale zacofana wiocha. A Kazub to przez tyle lat to co zrobił??.

33

sas ~sas (Gość)10.11.2014 10:20

Wójt robi co może ale są tacy, którym zawsze źle. Nikt z obecnie rządzących wójtów w powiecie nie zrobił tak dużo co R.Drozdek.

26

oko ~oko (Gość)10.11.2014 10:57

Drozdek mimo że bezpartyjny wspiera PiS ale kogo ma wspierać jeśli SLD ma kandydatkę, PSL ma kandydata to dla Romana został tylko PiS. Choć PSL Winno mieć trochę przyzwoitości i nie wystawiać kandydata za to że oddał dla PSL stanowisko dyrektora szkoły w Parzniewicach i ta pani jest tam z politycznego rozdania.

11

Swój ~Swój (Gość)10.11.2014 17:39

Wójt Woli K. to lider w województwie ze sprawami sądowymi- oczywiście wszystkie przegrał i za to zapłaciła Gmina czyli kto ? mieszkańcy - to własnie świadczy o jego kompetencji i nowych pracownikach. O pani dyrektor GOK nie wspomnę -podobno coś jest na rzeczy ...

41

loper ~loper (Gość)10.11.2014 17:43

"komentarz" napisał(a):

Baran zawsze bęloperdzie baranem nawet z pseudo magistrem przed nazwiskiem

20

do mam dość ~do mam dość (Gość)11.11.2014 15:54

Mam pewne spostrzeżenie odnośnie kanalizacji.
Kilka lat temu kiedy planowano budowę kanalizacji w Siomkach, mieszkańcy wzywani byli do wodociągów żeby zaznaczyć na mapie w którym miejscu ma wchodzić kanalizacja na posesję. Kiedy przyszło do realizacji, wykonawca zrobił i tak "po swojemu" jak mu pasowało. Pojechałem więc do gminy wyjaśnić sprawę. Mówię że na mapie zaznaczyłem gdzie ma być podejście a zrobili w takim miejscu że trzeba pruć całe podwórko żeby się podłączyć. Na to uprzejmy Pan poinformował mnie że gmina płaci za inwestycję a za wykonanie i projekt odpowiada firma zewnętrzna. Podali mi adres w Piotrkowie i do widzenia. Okazało się że wykonawca i projektant to jedno a gmina płaci pieniądze w ciemno kompletnie nie nadzorując co i jak jest wykonane. Oczywiście firma która wykonała kanalizację kompletnie mnie zignorowała. Urząd się wypiął i tyle...
Po przeczytaniu powyższego artykułu wiem jedno, Urząd Gminy Wola Krzysztoporska wyda każdą nawet najgłupszą decyzję byle nie kłóciła się z przepisami. Zero rozsądku, zero strategicznego myślenia o ginie i mieszkańcach jako wspólnym dobru.

51

MC ~MC (Gość)14.11.2014 10:25

Wybieram mniejsze zło, nie głosuję na p Drozdka

41

mimi ~mimi (Gość)19.11.2014 19:15

Kandydatka na wójta wiedziała że rano wszyscy mają kaca i w tym dniu teź nie mogła dospać i poszła pod pawilony po czym skierowała swój "trzeźwo myślący elektorat" do urn wyborczych. odbiór fantów zorganizowała sobie u przyszłej pani "skarbnik" z ulicy za cmentarzem. żenada jaka kandydatka taki elektorat.ciekawe co na to normalni mieszkańcy tych Wilkowyj.

33

a ja za Romanem Drozdkiem ~a ja za Romanem Drozdkiem (Gość)20.11.2014 09:01

Ilość bredni i kłamstw pisanych na temat Romana Drozdka jest wstrząsajaca, np tu nizej na temat przegrywanych przez niego spraw sądowych :-)
Ale wszystkim wściekle atakujacym Drozdka polecam analizę wyników wyborów:
Drozdek 2500, Ogrodnik 1300, Kabzińska 1200.
Znaczy Drozdek jest najlepszy !

24

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat