metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
janusz ~janusz (Gość)04.08.2014 09:03

najlepiej to nie żreć tyle...

73

ddd ~ddd (Gość)04.08.2014 09:19

Nie żreć jak świnia i ruszać się. Nic więcej nie potrzeba.

62

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)04.08.2014 14:26

Cytuję:
Jak chudnąć bez efektu jojo?

Normalnie. Dziś to nie jest już żadna wiedza tajemna. Wystarczy nieco wiedzy i silnej woli.

12

RICO ~RICO (Gość)04.08.2014 15:39

Ja mało jem prawie wcale a tyję cały czas.

02

domino ~domino (Gość)05.08.2014 07:23

oj, widzę na tym zdjęciu, że kolega Kacper chudnie a on przecież taki chudziutki jest.

00

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)05.08.2014 11:51

Najlepsza dieta to 6 małych , powtarzam małych posiłków w ciągu dnia. Organizm przyzwyczajony do częstego dostarczania pożywienia nie magazynuje tłuszczów. Zrozumiałym językiem : organizm ludzki poprzez zakodowanie częstych dostaw posiłków nie magazynuje tłuszczów bo wie że pożywienie jest dostarczane często i nie zabraknie go. W momencie kiedy spożywamy posiłki nieregularnie organizm zaczyna magazynować tłuszcz na tzw. ciężkie czasy...i zaczynamy tyć.
Cała filozofia efektu jojo.

10

konczita ~konczita (Gość)05.08.2014 22:24

Ostatnio zaczęłam pić AquaSlim i już na samym początku zauważyłam, że mój apetyt się zmniejszył. Do tego też biegam i jeżdżę na rowerze. Myślę, że jak człowiek jest ciągle w ruchu to nie nastąpi efekt jojo a póki co mam w sobie dużo motywacji :)

00

kasis ~kasis (Gość)08.08.2014 19:19

"RICO-" napisał(a):

i już wiesz dlaczego tyjesz :) trzeba jeść, bo jeśli się nie je to organizm robi sobie zapasy w postaci tłuszczu :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat