Normalnie. Dziś to nie jest już żadna wiedza tajemna. Wystarczy nieco wiedzy i silnej woli.
oj, widzę na tym zdjęciu, że kolega Kacper chudnie a on przecież taki chudziutki jest.
Najlepsza dieta to 6 małych , powtarzam małych posiłków w ciągu dnia. Organizm przyzwyczajony do częstego dostarczania pożywienia nie magazynuje tłuszczów. Zrozumiałym językiem : organizm ludzki poprzez zakodowanie częstych dostaw posiłków nie magazynuje tłuszczów bo wie że pożywienie jest dostarczane często i nie zabraknie go. W momencie kiedy spożywamy posiłki nieregularnie organizm zaczyna magazynować tłuszcz na tzw. ciężkie czasy...i zaczynamy tyć.
Cała filozofia efektu jojo.
Ostatnio zaczęłam pić AquaSlim i już na samym początku zauważyłam, że mój apetyt się zmniejszył. Do tego też biegam i jeżdżę na rowerze. Myślę, że jak człowiek jest ciągle w ruchu to nie nastąpi efekt jojo a póki co mam w sobie dużo motywacji :)
i już wiesz dlaczego tyjesz :) trzeba jeść, bo jeśli się nie je to organizm robi sobie zapasy w postaci tłuszczu :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!