a Trynki Winki ma ochrone w postaci 24 policjantów,którzy mają do dyspozycji kilkanaście samochodów,na polecenie Komendanta Głównego mogą użyć nawet śmigłowca i w ogóle pod rządami tuSSka Polska to bajka.
"...a na drogę przestępstwa nie chce już wracać.
- Chciałbym tylko dostać jakiekolwiek mieszkanie i na początek jakąś zapomogę, a później powoli będę sobie jakoś radził. Kiedyś robiłem artystyczne rzeczy i tym handlowałem. Może do tego wrócę – mówi."
To są jakieś jaja chyba! Nie będę żałował marginesu, który zmarnował pół życia. Co ma znaczyć w ogóle ten artykuł?
szkoda chłopaka ale tak to ja też bym chciał "...- Chciałbym tylko dostać jakiekolwiek mieszkanie i na początek jakąś zapomogę, a później powoli będę sobie jakoś radził..."
chyba widziałem italiano w Sulejowie z taka wielka czarną torbą podróżna był w Sulejowie pod biedronka a potem kiedy miałem jechac do pracy czekałem koło swojej bramy przechodzil i pytał sie mnie o prace a potem o coś do jedzenia szkoda mi tego chłopa
Najbardziej zwraca uwagę fotografia obiektu.
Robi wrażenie ekskluzywnego kurortu.
To jedyny ale naprawdę imponujący dorobek judeo-socjalizmu.
Widać zdebilnienie władzy, a zwłaszcza głąbów, którzy to prawo dla krętaczy zaprojektowali po 89 roku ma się dobrze :D
Swoją drogą ponoć CBŚ i min. sprawiedliwości rozdają wczasy pod gruszą na Słowacji.
http://www.sfora.pl/Wywiezli-Trynkiewicza-za-granice-Ma-nowe-nazwisko-a64762
Jeśli faktycznie wyjechał na Słowacje to policja jak i sam Trynki Winki złamali sądowe postanowienie.
Zresztą,może i dobrze ,że tego ścierwa nie ma już w Polsce.
Jest jeszcze możliwość,że ścierwo trafi 3 marca do Gostynina.
Dziwna historia. Skoro ma kasę we Włoszech to co szkodzi pożyczyć kasę od kolegi, pojechać po nią do Włoch i oddać koledze ? I ciekawe po co niby sędzia ma się pytać adwokata po co sprowadza się takich ludzi... skoro to sąd musiał o tym zadecydować.I sędzia niby mówi, że nie daje wyroku...a wyrok jest w zawiasach. Niedorzeczności cała masa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!