metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jethro ~jethro (Gość)16.02.2014 09:34

Cytuję:
Do tego kolegi zresztą (do Przygłowa) po tym, jak 23 stycznia usłyszał w opoczyńskim sądzie, że jest wolny, przyszedł pieszo, bo nie miał nawet paru groszy na autobus. - Jak mnie wypuścili z Opoczna po rozprawie, zapytałem, jak mam się dostać do Piotrkowa, żeby się rozliczyć. Powiedzieli, że mogę się iść przespać do noclegowni.

a Trynki Winki ma ochrone w postaci 24 policjantów,którzy mają do dyspozycji kilkanaście samochodów,na polecenie Komendanta Głównego mogą użyć nawet śmigłowca i w ogóle pod rządami tuSSka Polska to bajka.

70

jajaja ~jajaja (Gość)16.02.2014 10:22

"...a na drogę przestępstwa nie chce już wracać.
- Chciałbym tylko dostać jakiekolwiek mieszkanie i na początek jakąś zapomogę, a później powoli będę sobie jakoś radził. Kiedyś robiłem artystyczne rzeczy i tym handlowałem. Może do tego wrócę – mówi."
To są jakieś jaja chyba! Nie będę żałował marginesu, który zmarnował pół życia. Co ma znaczyć w ogóle ten artykuł?

71

janusz ~janusz (Gość)16.02.2014 10:46

szkoda chłopaka ale tak to ja też bym chciał "...- Chciałbym tylko dostać jakiekolwiek mieszkanie i na początek jakąś zapomogę, a później powoli będę sobie jakoś radził..."

60

ddd ~ddd (Gość)16.02.2014 12:09

Mariano Italiano grał na grzebieniu.

40

Adi ~Adi (Gość)16.02.2014 13:48

chyba widziałem italiano w Sulejowie z taka wielka czarną torbą podróżna był w Sulejowie pod biedronka a potem kiedy miałem jechac do pracy czekałem koło swojej bramy przechodzil i pytał sie mnie o prace a potem o coś do jedzenia szkoda mi tego chłopa

20

kupon ~kupon (Gość)16.02.2014 15:36

"4 tys. dla kolegi" Niech się zwróci do kolegi.

30

turysta ~turysta (Gość)16.02.2014 16:24

Najbardziej zwraca uwagę fotografia obiektu.
Robi wrażenie ekskluzywnego kurortu.
To jedyny ale naprawdę imponujący dorobek judeo-socjalizmu.

20

bangladesz ~bangladesz (Gość)16.02.2014 16:27

Widać zdebilnienie władzy, a zwłaszcza głąbów, którzy to prawo dla krętaczy zaprojektowali po 89 roku ma się dobrze :D
Swoją drogą ponoć CBŚ i min. sprawiedliwości rozdają wczasy pod gruszą na Słowacji.
http://www.sfora.pl/Wywiezli-Trynkiewicza-za-granice-Ma-nowe-nazwisko-a64762

20

jethro ~jethro (Gość)16.02.2014 16:58

Jeśli faktycznie wyjechał na Słowacje to policja jak i sam Trynki Winki złamali sądowe postanowienie.
Zresztą,może i dobrze ,że tego ścierwa nie ma już w Polsce.
Jest jeszcze możliwość,że ścierwo trafi 3 marca do Gostynina.

21

chudy ~chudy (Gość)16.02.2014 20:19

Dziwna historia. Skoro ma kasę we Włoszech to co szkodzi pożyczyć kasę od kolegi, pojechać po nią do Włoch i oddać koledze ? I ciekawe po co niby sędzia ma się pytać adwokata po co sprowadza się takich ludzi... skoro to sąd musiał o tym zadecydować.I sędzia niby mówi, że nie daje wyroku...a wyrok jest w zawiasach. Niedorzeczności cała masa.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat