metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xyz ~xyz (Gość)16.02.2014 20:35

skoro go ściągnęli i to nie potrzebnie to powinni mu dać na bilet i niech chłopina spokojnie jedzie przecież tam ma papiery swoje jak pisze,pieniądze ludzie jak tak można a Mariusz T jest pod ścisła ochrona a ile na to pieniędzy idzie nikt nie ujawni!!

10

ogrodnik ~ogrodnik (Gość)16.02.2014 22:56

Kolega kasy nie pożyczy, bo go kolega tu nie ściągał!!!Kolega
przenocował , dał jeść i spanie i browarka postawił a resztą niech się zajmują Ci co to powinni robić i niech Szanowne Panie z opieki się zastanowią jak Italiano pomóc a nie przepychają się gdzie i do jakiej Go gminy wywieź aby nie miały problemu,gdy wychodził z sądu było minus 14 a w nocy minus 18 i gdyby nie ten kolega to usiadł by w rowie i zamarzał. Może by go ktoś znalazł , zadzwonił po POMOC przyjechało by POGOTOWIE i POLICJA i DZIELNI STRAŻACY a koszty by rosły!!! . On zawinił swoje odsiedział i wyrok dostał ale niech mu pomoże ta instytucja która to powinna uczynić! A do Włoch jeszcze nie może wyjechać ponieważ brak mu dowodu osobistego .

32

bełch ~bełch (Gość)16.05.2014 22:59

poznałem Artura osobiście w Bełchatowie na detoksykacji miesiąc temu i wiem ze teraz napewno jest we włoszech a wczesniej opowiadał ze ma rodzine w zakopanem która ma szwalnie wiec tutaj jest chyba troszke inaczej opisane ze nie posiada w polsce rodziny. Koleś naprawde jest ok

21

ogrodnik ~ogrodnik (Gość)30.11.2014 02:17

Italiano jest jeszcze w Polsce i miewa się świetnie , bawi się jak tylko może i tak cwanego gościa to dawno nie widziałem , uważajcie na Italiano , bo bajer ma opanowany i nie jednego nabrał . Ostatnio mieszkał na dresso, na Polance ale tam się na niego trochę zdenerwował właściciel i w.....ł, teraz jest u kogoś w Sulejowie i pewnie myśli nad kolejnym wałkiem.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat