metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Bursztyneek ~Bursztyneek (Gość)15.06.2015 08:41

Czy ktoś się tu dziwi ze młodzi ludzie wyjeżdżają z Piotrkowa ? To nic się nie dzieje miasto emerytów i rencistów .. może zamiast kościołów wybudowaliby coś lepszego .. jakiś fajny basen , szkole sportowa .. w Piotrkowie ze sportem to trochę ciężko sama gram w mlodszej Piotrcovi i wiem że ciągle nie ma pieniędzy na nic ani na treningi już nie mówię o obozach czy turniejach .. A gdyby była taka szkoła to młodzi chętnie by przyjeżdżali bo wiem że w Polsce jest jedna szkoła sportowa w Płocku i ciężko tam się dostać bo jest mało miejsc ... No ale teraz możemy tylko uciekać do innych miast by dalej rozwijać swoje zainteresowania ..

84

sklave sklaveranga15.06.2015 08:37

No a według prognoz miało to być miasto stutysięczne. Niestety nastały czasy demokracji zniszczono przemysł nic nie oferując w zamian. O przepraszam wybudowano magazyny. Magazyny których żywot już się kończy bo władze miasta przespały walkę o nowe inwestycje drogowe w okolicach Piotrkowa. Piotrków staje się miastem na pustyni. I nic w tym dziwnego skoro w urzędach pełno wujków, cioć, bratanków i bratanic, a także teściowych, zięciów, szwagierek, kumów i kumoszek itd. itd. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka

81

mojito22 ~mojito22 (Gość)15.06.2015 08:22

u mnie podobnie - najpierw studia w Łodzi, później praca w Warszawie... I nie jestem w tym odosobniona.

100

~PT ~~PT (Gość)15.06.2015 08:16

Nie wiedzą co będzie za rok, a wiedza co będzie w 2035?

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat