Szukanie sensacji tam, gdzie jej nie ma. Sam więcej jeżdżę prywatnym samochodem.
Droga redakcjo, co to się porobiło w ogłoszeniach dział "Za Darmo "hula tam teraz czysta komercja, handel tytoniem, oferty pracy,AVON,wynajem mieszkań, zadośćuczynienia pieniężne po śmierci,itd.Ktoś nad tym panuje? Miało być za darmo a jest za kasę. Pozdrawiam.
Jestem za tym by urzędnik zarabiał dobrze, a nawet bardzo dobrze, by jak trzeba jeździł dobrym samochodem, ale jednocześnie by był kompetentny efektywny i nieskazitelny.
Do tego trzeba liczbę urzędników zmniejszyć co najmniej o 70%,by wrócić do stanu jaki był za tzw komuny. Choć i wtedy wydawało się, że jest ich za dużo.
Mnie nie interesuje, ile może przejechać urzędnik. Ale ciekawa jestem, ile wypić może urzędnik!
Jeśli o auta chodzi to ile wlejesz tyle spalą. A urzędnicy? Ile postawisz tyle wypiją... :-))))
Najwięcej paliwa pali z pewnością mój ulubieniec Rafał Cz. Męczące jest to kursowanie pomiędzy Magistratem (dieta radnego), szkołą w Szydłowie (pensja dyrektora), siedzibą Spółdzielni Mieszkaniowej, siedzibą PSL-u czy Starosty... Nie twierdzę, że pan Rafał kursuje na nasz koszt, ale de facto - pośrednio, poprzez max. eksploatację publicznych stołków - tak właśnie jest...
Nie da rady. Nie w obecnej Polsce. Wystarczy popatrzeć na urzędników rządowych... Cały zamęt i bałagan zaczyna się od nich właśnie i ciągnie się aż do szczebla najniższego...
Zapomniałeś? Jeszcze do parafii kursuje...
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!