metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lesina23 Lesina23ranga07.02.2014 00:13

"olek" napisał(a):
Kochani prawicowcy, podobno chcecie umowy śmieciowe, On wam to da, jak sam się chwali:
http://fakt.onet.pl/janusz-korwin-mikke-chwali-nazistowski-oboz-auschwitz-,artykuly,442719,1.html[/cytat]
Niestety mało inteligentni ludzie którzy nie potrafią przetworzycinformacji w wiedze poprą twojawypowiedź ale obejrz cały ten reportarz i posłuchaj gościa z Solidarności. A umowy śmieciowe są usówane nie dlatego że ludzie mało zarabiają na nich tylko chodzi o to że na tej umowei masz niską składke ZUS oraz masz niski podatek od zatrudnienia którego 90% pracownikow nawet nie rozumie (w Polsce koszt zatrudnienia kogoś na najniższa krajową to koszt ok 2100 zł [pensja pracownika+podatek]. A ta anegdota o Auschwitz została rzucona ponieważ pan Ikonowicz (czy jakoś tak się zwie ten niedouczony człowiek który sam nie rozumie co mówi przykład tego wywiadu hasło i jak idzie pytanie o szczegół to jest yyy i że ludziom żyje się ciezko) krzyczał że najwazniejsze jest zapewnienie stabilności zatrudnienia dla każdego człowieka, więc pan janusz przedstawił przyklad z Auschwitz że tam też więźniowie mieli stabilność pracy do śmierci:P Niestety w tym kraju jak ktoś przedstawia podstawy ekonomi jest bee ale niedługo to się skonczy bo przez to pseudo socjalne państwo będzie taki kryzys że będzie smiesznie :d

13

LUZAK ~LUZAK (Gość)07.02.2014 08:51

Ostatnio rozmawiałem z byłym moim szefem(pracodawcą)zatrudniał kilku pracowników za najniższe pieniądze lub nie płacił przez kilka miesięcy(kodeks pracy BHP miał w d...e)STWIERDZIŁ cyt.-ja zarobiłem tyle kasy że wystarczy mnie i mojej rodzinie na 100 lat.Pamiętam takie słowa ;RZĄD SIĘ WYŻYWI;-i co wy na to-to są fakty 100% prawdziwe.

10

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.02.2014 10:11

"Al-Bundy" napisał(a):
a przy następnych wyborach frajerom obieca się coś innego, albo nawet to samo - wszak frajerzy mają krótką pamięć...

Tak jest, Jasiu! I jeszcze asfaltem chlapnąć po oczach przed wyborami!

10

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat