Witam powinno się tego chojniaka i adamczyka spuścić ze stołków po co za nasze pieniądze ich trzymać .
czy ktoś słyszał że Prezydent Chojniak chce sprzedać majątek miasta tzn obie ciepłownie i sieci ciepłownicze?
Proszę nie szastać słowem lewica,lewicowiec.W Piotrkowie jest lewica KAWIOROWA która dba tylko o SWOJE apanaże.Tyle w nich lewicowości cyt-co brudu za paznokciem.Abe zyskać zawiążą koalicje nawet z DIABŁEM.
"Z felietonem gołąb leci!"
Na Adamczyku - najnowszym doradcy prezydenta Piotrkowa - internauci suchej nitki nie pozostawiają za te jego wypowiedzi dla Dziennika Łódzkiego. Że nie wie, co będzie robił w ratuszu i za jakie pieniądze. Jednakże na tle zakłamanego świata polityków, Grzegorz wypadł przynajmniej szczerze. Rozbrajająco. I policzmy: te 5.300 brutto, to zaledwie połowa pensji wicestarosty. Więc jak żyć?
A może jako były wieloletni prezes oddziału Polskiego Związku Hodowców Gołębi Pocztowych, zajmie się on walką z tymi ptaszyskami, od lat obsrywającymi bez żenady Trakt Braku Kultur?!
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/bez-sciemniania-felieton-pawla-lareckiego,3222541,art,t,id,tm.html
[="Dzialacz-pozdiemia-"][/Żeby z ludźmi, którzy mordowali Palaków zawiązywać koalicję.]
Ty to chyba jeszcze siedzisz pod ziemią! Nie jestem lewicowcem, ale takie argumenty zwalają mnie z nóg. Równie dobrze możesz oskarżyć Chojniaka (prawicowca) że mordowął komunistów (przed wojną za sanacji)
A nie mówiłem: głosować na Lorka? Wtedy na pewno nie byłoby czerwonych w UM.
Czy może głupszy doradzać mądrzejszemu?
Lewica czy lewizna?
A pan Chójniak to lepszy cwaniak, oszukał nas bo miał budować kompetentnie i uczciwie, i co?
ale was drapie po tyle, adamczyk to facet "w pożo" i praca mu się należy jest to facet pracowity i otwarty nawet na tych którzy mu ubliżają pracowałem z nim 14 lat może go szkoda do rozgrywek pana Ch. z panem C. ale indolenctwo podąża swoim torem.
[cytat="tyton"][/Czy może głupszy doradzać mądrzejszemu?]
Moim zdaniem nie może, więc p. Adamczyk musi być mądrzejszy od Chojniaka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!