Mieszkańcy Powiatu gratulują mieszkańcom Piotrkowa nowego pracownika UM...buuuaaaahaaahahhh
Ludzie ile w was jadu i złośliwości ile zakłamania, rozumiem że jest wielu rozczarowanych, którzy liczyli, że wejdą w koalicję z prezydentem i nie zdążyli. Na pewno biegacie co niedziela do kościoła i siadacie na pokaz w pierwszych ławkach. Jeżeli w tym katolickim kraju tak ma wyglądać umiłowanie bliźniego to ja naprawdę wam gratuluję !!!
jeszcze nie wie co będzie robił ale pewnie wie że zarobi 5900 zł plus dodatki
dlaczego nikt nie zauważył że Adamczyk to lokalny specjalist od gołębi,coś mi się wydaje ,że będzie odpowiadał za to by piotrkowskie pomniki i ławki w parkach nie były zafajdane.Ciekawe czy potrafi odróżnić gołębie kupy od tych wronich bo za te będzie odpowiadać wspominana tudzież pani
A ja wiem co On będzie robił w magistracie. NIC nie będzie robił. On jest prawdziwym ideowcem i nawet podciera się lewą ręką, a jako prawdziwy ideowiec nowej starej lewicy, sztukę nicnierobienia ma opanowaną do perfekcji.
Możliwe że to porządny gość ... ale jak można być doradcą i nie wiedzieć w czym się będzie doradzać. Ludzie chociaż przygotujcie się, kiedy macie mieć publiczne wystąpienie, przed mediami.
Załatwi te sprawy, jeśli mu władza na to pozwoli ... a nie pozwoli droga/i Pani/e pow :)
O pracę to się ubiegamy w rozmowach kwalifikacyjnych, niejednokrotnie po 100 kandydatów, a 50 na referenta. A tu proszę jeden doradca i bez konkurencji. Żałosne.
Nie wiem czy Pan Adamczyk jest pracowity ale jest grzeczny i kulturalny, nie wywyższa się - takie mam pierwsze wrażenie po krótkim spotkaniu z nim. I tyle. Czy to wystarczy by stać się doradcą od spraw nieznanych?
Zobaczymy również czy pod rządami Pana Prezydenta będzie nadal taki miły. Bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
A może by sprawdzić jak zmieniły lub zmieniają się obsady stanowisk w innych firmach i spółkach miejskich. Może się okazać całkiem ciekawie i tam.
Ten pan zna się tylko na gołębiach. Więc może będzie gołębie straszył na Starym Mieście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!