metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gość z batem ~Gość z batem (Gość)25.12.2022 13:48

~gazela pokazał to wczoraj przecież to ten pajac z seacika naprawdę w szkole chyba nie nauczyli czytać ze zrozumieniem.

24

Gość 1234 ~Gość 1234 (Gość)26.12.2022 10:37

Widzę że wy w Piotrkowie macie fotoradary w oczach.

31

Do ~Gość z batem ~Do ~Gość z batem (Gość)26.12.2022 10:52

Jak Ty jeździsz, tak jak piszesz kometarze to gratulacje. Następny wyborca Antoniego.

50

Hwdp ~Hwdp (Gość)26.12.2022 21:23

Jakie mamy przepisy o ruchu drogowym wszyscy wiemy.Czesc jest do poprawki od zaraz.skrecajacy w lewo do posesji jest skupiony nad autami które jadą z nad przeciwka i musi się skupić czy zmieści się wjeżdżając w tą uliczkę bo auta też z tej uliczki wyjeżdżają.A pan który wyprzedza ma tylko obowiązek zdążyć wyprzedzić autko.albo zdąży albo nie.byl taki przykład dwa lata temu w programie Państwo w ....i taka sama sytuacja skręcający w lewo nie ustąpił przejazdu wyprzedzającemu motocyklowi.dla mnie osobiście pan który wyprzedzał jest winny .ale przepisy jakie mamy to wszyscy widzimy.pozdrawiam

32

Gość z batem ~Gość z batem (Gość)26.12.2022 11:39

Do wszystkich broniących seacika niech wam Bóg wybaczy bo ja nie mogę, ale życzę wam żebyście mu nie wjechali w drogę, bo życie na nogach jest piękne, a na wózku inwalidzkim .Nic bym się nie odzywał gdybym nie widział go w akcji.

63

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat