~gazela pokazał to wczoraj przecież to ten pajac z seacika naprawdę w szkole chyba nie nauczyli czytać ze zrozumieniem.
Jak Ty jeździsz, tak jak piszesz kometarze to gratulacje. Następny wyborca Antoniego.
Jakie mamy przepisy o ruchu drogowym wszyscy wiemy.Czesc jest do poprawki od zaraz.skrecajacy w lewo do posesji jest skupiony nad autami które jadą z nad przeciwka i musi się skupić czy zmieści się wjeżdżając w tą uliczkę bo auta też z tej uliczki wyjeżdżają.A pan który wyprzedza ma tylko obowiązek zdążyć wyprzedzić autko.albo zdąży albo nie.byl taki przykład dwa lata temu w programie Państwo w ....i taka sama sytuacja skręcający w lewo nie ustąpił przejazdu wyprzedzającemu motocyklowi.dla mnie osobiście pan który wyprzedzał jest winny .ale przepisy jakie mamy to wszyscy widzimy.pozdrawiam
Do wszystkich broniących seacika niech wam Bóg wybaczy bo ja nie mogę, ale życzę wam żebyście mu nie wjechali w drogę, bo życie na nogach jest piękne, a na wózku inwalidzkim .Nic bym się nie odzywał gdybym nie widział go w akcji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!