Mieszkam na Łódzkiej i mam kamerkę w oknie obejrzałem to dokładnie i było zupełnie inaczej niż piszecie
Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł. A Piotrkowiaki zawsze się spieszą, a później się dziwić, że są wypadki.
Szydło miała podobny wypadek, na razie nieprawomocnie uznano winę Sebastiana z seicento.
Ja po pijaku jeżdżę ostrożniej niż te miastowe bez wyobraźni hołowczyce
Na miejscu pracuje policja i straż pożarna.
Nieoficjalnie udało nam się ustalić na miejscu zdarzenia, że kierowca seata leona twierdzi, iż golf nie miał włączonego kierunkowskazu i zajechał mu drogę podczas manewru wyprzedzania.
Art. 24. [Wyprzedzanie]
1.
Kierujący pojazdem jest obowiązany przed wyprzedzaniem upewnić się w szczególności, czy:
1)
ma odpowiednią widoczność i dostateczne miejsce do wyprzedzania bez utrudnienia komukolwiek ruchu;
2)
kierujący, jadący za nim, nie rozpoczął wyprzedzania;
3)
kierujący, jadący przed nim na tym samym pasie ruchu, nie zasygnalizował zamiaru wyprzedzania innego pojazdu, zmiany kierunku jazdy lub zmiany pasa ruchu."
Jeżeli seat zaczął już wyprzedzanie to golfowi nie wolno już tego manewru robić- tak mówi ten przepis.Tym bardziej nie wolno mu robić skrętu w lewo.
A co z wypadkiem wczoraj przy alejach 3 Maja????kolega po fachu ze Szkolnej że nie dają info????
~gazela ty widzę masz problem z mysleniem ASFALT BYŁ OBLODZONY I DUŻO ŚNIEGU .Naprawdę premier Morawiecki to jeszcze za skromne mandaty wprowadził!
Jakie wstępne ustalenia byłem przy tym wypadku gość z Leona zapitalał jak szalony i rabnal w bok auta jak już skręcało a on wyprzedał
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!