fajnie tylko co to da ? na obecnym etapie prawie wszyscy już się z wirusem spotkamy ,tak jak z grypom ,to co mi da że mam lub nie ? do szpitala ,,,,to ostateczności i zbyt duże ryzyko ,,,,,,,,,,,,,,
Ten kto wymyślił to miejsce .jest dla mnie chory ale na coś innego.
Kazik masz rację a jeszcze testy są podkręcone żeby napewno wynik był zgodny z linią partii a przede wszystkim z aktualnymi potrzebami partii ciekawe czy jeszcze jak za czasów dzielnego wojaka Szwejka w nagrodę będzie podwójna lewatywa?
Jako że nie lata krowi dzwonek to może przenieść ten nieszczęsny punkt pobrań w okolice lotniska. Oczekujący mogli by się rozgrzać herbatką lub kawką w klubie Odlot, a i miasto, które jest zakorkowane przez tiry, troszeczkę by odetchnęło.
Co za kretyn wybrał to miejsce na Punkt Pobrań, przecież nie da się przejechać Słowackiego, nie mówiąc żeby skręcić w stronę Dworca...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!