buhahhaha nie wierzę to się dzieje naprawdę? covid to stan umysłu.
Rozumiem, że jest zagrożenie, że trzeba uważać... ale nie popadajmy w histerię. Wirus nie spada z chmury, tylko przenosi się drogą kropelkową. To nie skażenie radioaktywne. Dbajmy o higienę i dezynfekcję, trzymajmy dystans, ograniczmy maksymalnie spotkania z ludźmi i nośmy te maseczki (niektórzy może nie wiedzą, ale maseczki muszą być czyste). W wakacje większość ignorowała covid (wesela, imprezy rodzinne, wakacje itd.), a teraz w ciągu dwóch tygodni panika... W marcu wszyscy biegli do sklepów po kaszę i papier, teraz czas na testy i szczepionki na grypę. Wirus wirusem... ale teraz samonapędzająca się spirala strachu zbiera żniwo.
I tak pracodawcy zmuszają do przychodzenia do pracy osób, które mają typowe objawy zakażenia..niech zarażają innych, bo dla właściciela firmy liczy sie tylko kasa.
Mnie osobiscie nie interesuje w co kto wierzy.Chociaz odnosnie plaskoziemcow czemu jeszcze nikt nie dotarl do konca swiata?Ale skoro na calym swiecie ludzie nosza maseczki i jakos zyja to co wam przeszkadza?Marudzicie jakby wam jakies chipy do sledzenia wszczepiali.Widac musi tak byc,ze im kto glupszy tym glosniej krzyczy.
Patrząc na tą lokalizację punktu testu na Covid, mam przeczucie a wręcz pewność, ze to miejsce Wojewódzkiej Stacji Ratownictwa Medycznego w Łodzi wskazała Pani Majczyna.
Obserwując to arcyciekawe mydlenie oczu Covidem, ciekaw jestem kiedy ruszy nowy program PiSu " słoiczek zalewajki + " a ośrodki pomocy społecznej będą kontrolować prywatne mieszkania, czy rodzice nie wyjadają skwarek dzieciom. Jeżeli solidarnie się nie zbuntujemy, to boję się, że będziemy mieć sytuację jak na Ukrainie...
Co tam takie badanie >>Tylko "duszpasterze" moga modlitwazapewnic Wam ochrone przed wirusem.Oczywiscie za odpowiednia ofiara .100 -200 złotych.
Nie lepiej zmienić lokalizację punktu niż blokować centrum miasta.
Po co pobierać wymazy z aut? A to dobre. Do tej pory myślałem, że wymazy pobiera się z gardła lub nosa. Czy to jakieś novum?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!