Te obrazy pokazują poziom ogłupiania przez media i stan mentalny piotrkowskiego społeczeństwa
Smutny obraz.
Jako osoba prowadząca biznes na dworcu zastanawiam się wgl kto wybrał takiej miejsce do prowadzenia badań w związku z COVID-19 gdzie jest duży ruch pieszych oraz jest to ścisły węzeł komunikacyjny PKS i PKP. W dniu dzisiejszym przez tą kolejkę do do punktu pobrań ruch spadł o 65%.
Nieważne, że wymazy można pobrać do 12:00. Najważniejsze że Mediateka jest czynna do 20:00 nawet w sobotę. Panie Chojniak czy pan myśli czy tylko udaje
Kiedy mam wrażenie, że głupota ludzi sięgnęła już zenitu, to następny dzień mi uświadamia, jak bardzo byłem w błędzie...
Zrobił test,zaraz pójdzie do galerii,lub marketa i wiarygodosc testu nieważny
Grunt że testów na głupotę nie robią bo to już byłby koszmar.....Sami zarażeni, żadnych ozdrowieńców.....
Rano zarażony, po południu kwarantanna, następnego dnia rano zdrów jak ryba!? Przepraszam co tu jet grane, rosyjska ruletka!?
Do Kazika i Jemu podobnym.
Popieram tych, którzy Ci (Wam) radzą jechać do Biegańskiego i polizac klamki. Jak jesteś taki gieroj, to tak zrób. Tylko następnie uważaj na swoich rodziców i dziadków, bo możesz ich mieć na sumieniu.
Nie interesuje mnie to i proszę to przejść bo nie można przejechać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!