Niedługo będą zaglądać panowie w portki, jak który nie wykorzystuje ptaka w odpowiedni sposób będzie kara
uczciwie to ci nawet żona nie da panie były milicjancie,absurd,te nieroby nawet samolot wynajmują żeby gnębic podatnika.
tak tak - Chojniak nawet dał 110 tys. Policji, boi się chłoptaś, kamer wszędzie nie powiesi, to niedługo satelita będzie nas śledził...
a jeszcze jedno, krawężniki pod szpitalem na Rakowskiej tak wysokie, że nogi można sobie połamać, uważajcie Geodeci!
Tak, a nadajnik będzie miał schowany w D jak tak dalej będzie robił.
Pawlak: Prrry, oj, Władek jakże ty bystry no, najpierw strzelisz słowo, a potem pomyślisz, państwo już parę razy na nas się pomyliło i nikt co z tego korzyści nie miał, ani oni, ani my. Ach, ty czortłopaty, już ja cię do kapitulacji zmuszę, na milicję zapodam,a jakim prawem on nad moim niebem lata? Oj, masz swoją mechanizację.
Ciekawe są koszty takich zdjęć.
Wygogolowałem takie ceny:
Ceny zdjęć:(odbitek) bez licencji na ich wykorzystanie:
30cm x 40cm lub mniejsze - 70 pln netto
40cm x 60cm - 100 pln netto
60cm x 90cm - 150 pln netto
80cm x 120cm - 230 pln netto
120cm x 180cm - 320pln netto
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
I bardzo dobrze!!!!!!!Niech trzesa teraz tyleczkami wszyscy oszukancy :)
Stac ich na domy?Stac na podatki!!!! A jak nie to za 1600 brutto jak ja tyrac!!!! i wtedy tylko podatki od dochodu beda zabierac
Panie Prezydencie postarajcie sie o inwestycje,a nie wkladacie łapy do nie swoich portfeli.
Na dzialce rolnej w Piotrkowie buduje dom. I tez mi przyslali informacje o niezgodnosci informacji z ewidencji gruntow. Bo jakis pierdolo... urzedas widzial budynek. Oszczedzam to buduje ! Jak wybuduje to podatki zaczne placic! Cierpliwosci!
- niestety to dotyczy całego powiatu! Czy EP czy EPI to w sprawach mapek trzęsiemy się tak samo!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!