metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mobic ~mobic (Gość)03.01.2013 23:54

Pytanie, czy geodeci uczciwie kwalifikują przeznaczenie działki? Z terenu, na którym posadziłem krzewy i drzewa ozdobne, zrobili mi "OGRÓDEK". Sprawdziłem - w definicji GUS ogródek jest rozumiany jako przynoszący pożytki z upraw. Z moich upraw pożytek ma planeta ziemia (tlen), a ja mam mam czynny wypoczynek przy pielęgnacji ogrodu, i wydatki na jego utrzymanie. Ale jeżeli park miejski zostanie przemianowany na ogródek, nie będę się odwoływał.

00

miki ~miki (Gość)04.01.2013 09:13

"assa" napisał(a):

No cóż, jak tyrasz za 1600 brutto to pozostaje mi współczuć żeś się urodził nieudacznikiem życiowym.

00

CockS CockSranga04.01.2013 15:01

Ciekawe ile taka "przyjemność" będzie kosztować miasto w sensie zdjęcie o którym już ktoś wspomniał, oraz "robocizna" przy tym zdjęciu. Zastanawia mnie jeszcze rzecz jaki geodeta zostanie wytypowany do tego zadania i skąd miasto weźmie na to fundusze. Ehh tyle pytań a i tak odpowiedzi na nie nigdy się nie doczekam...

00

assa ~assa (Gość)04.01.2013 19:15

[cytat="miki"]No cóż, jak tyrasz za 1600 brutto to pozostaje mi współczuć żeś się urodził nieudacznikiem życiowym.[/cytat
]
Nieudacznikiem to cie zrobili nieudacznicy!!!! Niestety takie zycie, ze ktos musi tyrac by taki osiol jeden z drugim zarabiali wiecej!!! a ty jesli zarabiasz wiecej zycze utraty pracy i tyrki za 1600 :) PS.to tak z milosci do blizniego :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat