metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ZAWIEDZIONY ~ZAWIEDZIONY (Gość)02.07.2009 16:43

Ani jednego porządnego sklepu z ciuchami (oprócz Solara), tylko same tanie ciuchy dla młodzieży. Czyli będzie trzeba tak jak zawsze jeździć do Łodzi :(

00

kris krisranga02.07.2009 17:09

Póki co podali 67 firm a ma być przecież 110.
To na pewno nie jest ostateczna lista.
Tutaj podali firmy które będą na 99% - dlaczego 99% bo nie wiem nadal co z Alma.
Np. brakuje Empiku - a miał przecież być.
Z gastronomi: Subway - ponoć chce się otworzyć w Piotrkowie (ale nie wiem czy w focusie, czy gdzie indziej)

00

tomasz389 ~tomasz389 (Gość)02.07.2009 17:29

"KKk" napisał(a):
Takie to duże a ja sie pytam gdzie normalny spożywczak?

biedronka po drugiej stronie ulicy

00

Modny ~Modny (Gość)02.07.2009 18:45

A mnie sklepy z odzieza będą bardzo odpowiadały sorry Zawiedziony ale nie kazdgo stać na Solara

00

milla ~milla (Gość)02.07.2009 19:04

sportowych sklepów mało
z gastronomia cienko

00

kris krisranga02.07.2009 21:50

OT: Informujemy, iż istnieje możliwość edycji swoich komentarzy dla zalogowanych użytkowników.

Komentarz był edytowany przez autora: 02.07.2009 22:10

00

maddox ~maddox (Gość)02.07.2009 21:38

"" napisał(a):
Zamiast pięciu sal kinowych, powinny powstać max. 1 - 2 sale kinowe. W miejsce pozostałych trzech, teatr, opera lub operetka. Do kina Hawana nie ma komu chodzić a co dopiero do 5 kin.

Nie do pięciu kin, tylko do pięciu sal kinowych. To jest zupełnie co innego. 5 sal kinowych jest po to aby kino mogło "grać" jednocześnie kilka filmów a nie tak jak Hawana 2 na zmianę. 5 sal kinowych oznacza, że będą mogli grać jednocześnie jakieś 10 filmów albo 5 przez cały dzień. Problemem Hawany było właśnie to, że filmy często były wyświetlane z dużym opóźnieniem bo kilka ciekawych pozycji wchodziło w krótkim czasie i nie było jak tego połączyć. Zresztą ile ludzi w tej chwili jeździ po prostu do Łodzi do kina, bo warunki lepsze itp.
Poza tym tak jak pisze kris, kilku rzeczy na tej liście brakuje choćby Empiku, a ma być na 100%.
Co do gastronomii to swego czasu słyszałem, że na bank nie będzie McDonaldsa, żeby się tylko nie zdziwili jak pewnego dnia do FM wejdzie Burger King i wygryzie Mc w ogóle z Piotrkowa bo jedzenie mają nieporównywalnie lepsze ;P

00

bra slow ~bra slow (Gość)03.07.2009 01:16

dziadowsto przybylo do piotrkowa. Dziadostwo powtarzam, tylo lepiej opaowane niz merury:)))

00

babka ~babka (Gość)03.07.2009 08:59

Dziadostwo paskudne!

00

P51 ~P51 (Gość)03.07.2009 12:23

Złote słowa!
Dziadostwo!
Żeby tyłki miodem smarować to nie dogodzi wszystkim...
A może lepiej było zostawić tam ten bajzel po "Domu Rolnika"...?
Rosłyby krzaczory na 2 metry, psy miałyby gdzie robić kupę...
A tak to jedno wielkie dziadostwo...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat