Proszę Cię, zarząd województwa podróżuje i wynajmuje te sale za nasze pieniądze, moje i Twoje. Ja osobiście ciesze się, że pan Piotr Grabowski kontroluje to, bo też nie podoba mi się szastanie naszymi pieniędzmi na lewo i prawo.
Tom imprezę organizował PSL czyli Mazurek i Małecki nie wójt Glowacki
[
to ciekawe za co to - za jakie zasługi zasiada w radzie nadzorczej spółki naszego miasta? obłuda!
za to finanse grabowskiego mają się coraz lepiej - diety, apanaże w spółeczkach itd.
as, trele morele. gdyby nie był w PIS, to akurat dostałby radę nadzorczą w MZK. I nauka ma tyle z tym wspólnego co trzech radnych do koalicji w radzie miasta. obłuda i manipulacja.
Za jakie zasługi Grabowski jest w spółce MZKM za to bo dwa barany z PISU są w koalicji
Kozłowski nie jest baranem i nie jest w koalicji tylko dwa inne zPISU Masiarek iGaik
Dopiero teraz województwo przygląda się samorządom? Rychło Marychno,ale lepiej późno niż wcale.Największa patologia jest w samorządach,o tym wiemy wszyscy.Do dzieła radni Sejmiku Wojewódzkiego,prześwietlić wszystkich samorządowców.Niech machloje wyjdą na jaw,bo i tak o nich wszyscy wiedzą.Rowerzyści zwolnili miejsca w aresztach,pewnie dla samorządowców....oby!.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!