Pani Pingot to nadaje się tylko do takich akcji aby nie ze swoich,noi jeszcze do siania zamętu dezorganizacji.
Gratulacje i wielkie uznanie dla pani Małgorzaty i pana Marcina, ludzi którym chce się chcieć pracować społecznie i wspierać swoim zaangażowaniem ten szczytny cel, dla którego gra od lat WOŚP.
Jaki są koszty , zebrania tej sumy ?Finansowe, oczywiście np . paliwo , prąd, wynajęci sal, zaangażowanie ludzi z OSIRu, itd
Koszty pewnie większe niż to wszystko warte.No ale co zrobić.Siema i dalsze ogłupianie.
Super zbiórka na którą sam się dołożyłem, ale jest problem z taką inną sprawą .Babcia się połamała jakiś czas temu itd. i dostała zlecenie na darmową rehabilitacje .Pojechałem zapisać ją na zabiegi do pewnej firmy zajmującej się rehabilitacją, a tam terminy za kilka miesięcy. Jednak zostałem poinformowany, że jak wykupie jakieś zabiegi prywatnie to ominę kolejkę , czyli zupełnie jak z lekarzami, że idę prywatnie i pan ordynator wpuszcza mnie później bez kolejki na oddział .Czy ktoś spotkał się z czymś takim czy ja źle coś zrozumiałem ? Sprawa oczywiście zgłoszona służbom bo aż mnie szlak trafił.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!