Nigdy już nie dam bo do specjalisty czeka się rok tylko muszę iść prywatnie i po co to wszystko
Żenada. Ciągle zebrać .,30 lat rządów Gazety Wyborczej.
Czy mamy ciągle się zachwycać , z tego ze dzieci źebraja na ulicy.
Dlaczego pani nie poszła na ulicę z maseczką tak ale z puszeczką nie niech biedne dzieci marzna to okej i czym się szczycić
Do Pana Loko! Kolejki na rehabilitacje wyznacza NFZ i wtedy jest to "darmowa rehabilitacja" jak Pan to opisał.kolejki są wszedzie na NFZ do kazdego specjalisty i na kazdą rehabilitacje. Większośc placówek jest prywatnych i ma dodatkowo kontrakt z funduszem (bo chce pomagac innym, ale jak Pan pisze takie głupoty to nie dziwie sie ze wiekszosc placowek nie chce miec kontraktu z NFZ) i jak jest cos prywatnego to mozna prywatnie wykupic sobie zabiegi. Tak prosze pana jest na calym swiecie. Jednak Pan zle zrozumiał.Pozdrawiam. p.s ciekawe co te słuzby zrobia jak wszystko jest legalne!!!
Dlaczego wolontariuszami są matki co zabierano im dzieci ręce mi opadły jak zobaczyłam i nie dałam nic do pusxki
Nie pojmuję dlaczego ciągle hejtujecie p. Małgosię... Czy każdy kto wypowiada się negatywnie o Niej , zna Ją osobiście ? Byle dowalić, byle skrytykować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!