Szaleju się chyba człowieku najadłeś.
Dobre to mój los w rękach jakiś nieudaczników, którzy to nie maja żadnych kompetencji,żadnej odpowiedzialności,którzy to nie potrafią nawet najprostszych spraw załatwić z korzyścią dla społeczeństwa.
Jedyna ich zasługo to że dwór się rozrasta aż nadto,
no i dworzanom żyje się coraz to lepiej.
Czy jest jeszcze coś lub ktoś co mogło/mógł by wyrwać społeczeństwo z tego marazmu!!!!
Płonne te nadzieje. On, najzwyczajniej w świecie, tego nie potrafi.
Jakie inwestycje drogowe ? Ile tych kilometrów nowych dróg powstało ? Dróg, które po roku się nie rozpadły !
Inwestycjami drogowymi nie można nazywać wylewania kilometrów łat na stare jezdnie !!!
Dlaczego jakiś matoł rozpisuje przetargi na kopyto "jak najtaniej", czyli do du.y. Dlaczego oddaje się wykonywanie inwestycji amatorskiej firmie PEUK ?
Inwestycje drogowe to negatyw i to duży negatyw !
Trakt Wielu Kultur ? Do cholery, a jak to się przełoży na lepsze życie zawodowe mieszkańców miasta ? Prezydent sobie robi laurkę na pamiątkę by później go kolejny Gall Anonim opisywał jak Króla Pierdzigrodu w księgach Zamkowych ?
Bez przesady niech się nieroby biorą do pracy intensywnej, a nie fuchy fundują za publiczne pieniądze kolesiostwu. Drapać po du.ach mogą się w domu, a nie na służbie państwowej !
Pewnie, że tak jest skoro klechy, wysłannicy zła piep..ą z ambony w przybytku zła dziecięcego o polityce, nakazują na kogo głosować to Prezydent musi im zafundować upominki za publiczną kasę.
Niech Kościół zacznie się rozliczać tak jak należy i przestanie się ten cały swołocz wpitraszać do spraw politycznych. Zajmować się religią, a nie mordy pchać do polityki.
Mój los to jest w moich rękach!!!!!!!!!!.Moje pieniądze są za to w rękach nieudaczników z U.M.!!!
I proszę o zero apeli w liczbie mnogiej!
Mniemam iż ten krawat, zdjęcie wyżej to dlo Jośnie Ponującego num Cysorza za jego zasługi.
Czy aby tylko twarzowy i będzie do koszuli pasował????
Adyć Cysorzowi bardzi hok pasi.
Cenzura trzyma!
Skrobnąłem artykuł na epiotrków...[b]nie puścili!!!
1 newsów czeka na zatwierdzenie! zobacz
Trochę cierpliwości proszę, ja zaakceptować tego nie mogę.
Nie zatwierdzono mojego polemicznego artykułu!!
Panie Stachaczyk niech Pan się nie boi, za Panem ......../jak to w piosence śpiewano o Waldku/ cała redakcja stoi.
a moich to nawet jak by chcieli -to nie mogą .Stachaczyk nie puścił.......,puści się gdzie indziej!:))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!