Nie rozumiem tego tekstu. Nie dość, że ogólnie słaby, to na dodatek jest on zupełnie nieczytelny dla odbiorcy. To nie felieton, to jakiś przekaz, ale o co chodzi? Mam obawy, że znowu się potwierdza stara prawda, że kiedy nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
Prezes radia coś chce, ale błędną drogę komunikowania się z K. Chojniakiem obrał. Przez swoją stronę internetową. Nie lepiej pójść do magistratu albo ostatecznie, telefonicznie się porozumieć?
Ameryki odkrycie to nie jest. Wszakże o tym wszystkim internauci bębnią na tym forum od świtu do nocy.
Markpio człowieku. Zrozum widocznie jesteś kiepski:) Nie wymusisz nic w ten sposób. Czekam na salwę wyzwisk:) Zauważyłam, że lubisz sobie czasami tak ulżyć:)
To nawet nie przekaz . To apel! A w rękach pana Prezydenta to może być np.........,a nie mój los.
Absolutnie się z tym zgadzam.Generalnie tekst ten, to totalny serwilizm wobec pana Ch.
Oj MARKPIO nad wyraz jesteś kumaty. Płakać nad Tobą czy się śmiać z Ciebie sam już nie wiem.
A cożesz to za szkoły kończył. Nawet ci ze sławetnego Piotrkowskiego Oxfordu o klasę ciebie przerastają.
Cytat:"Z drugiej strony mam ciągle nadzieję, że Pan Prezydent zacznie w końcu naprawdę rządzić. Z korzyścią dla siebie i miasta.
Bo na razie można odnieść wrażenie, że świat samorządowej władzy rozpoczyna się i kończy na podziale łupów, dorżnięciu watah oponentów i pielgrzymce do Częstochowy.
Pomaga w tym wspaniale prezydenckie biuro prasowe, którego poziom arogancji dorównuje poziomowi własnej ignorancji."
Media są od tego by przekazywać rzetelną informacje i walczyć z głupotą m.in. urzędników, więc jeśli jakiś Prezesik ma zamiar robić chlew w mieście to takie media winny patrzeć na dobro mieszkańców, a nie własny interes nadawczy. Ludzie się zmieniają, a media mogą trwać czy pod taką czy siaką nazwą ale takiego jegomościa jak ten u sterów to na lata zapamiętamy jako "dobrego" gospodarza w sumie to taki anty Janosik :D
co prawda to prawda :) a urzad i tak nikim i niczym sie nie przejmuje .
A czy czytałeś "Proces" Franza Kafki? On tam opisał mniej więcej nasz urząd...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!