Wieczorem wyszedłem z domu i mocno się zdziwiłem: do chodzenia nadawały się jedynie trawniki, po chodnikach chodzić się nie dało...
Ty dobrze się czujesz, czy uderzyłeś się w głowę przy upadku?
Szkoda, że wybory nie są za tydzień, bo byłoby pięknie odśnieżone. A do listopada ciemny piotrkowski lud zapomni i chórem pobiegnie głosować na "najlepszego prezydenta wszech czasów".
Ale sypanie na lód piasek to jest bez sensu.wystarczyłoby skuc ten lód przed każdym blokiem i juz byłoby lepiej.od czego są gospodarze domów.trza pomyśleć a nie posypac piach i tyle.bo to jest czekanie aż lód sam się stopień a my posypmy piasek to nie będą mówić że nic nie robimy
Ojeju ojeju tragedia!Zima zaczyna się i znow zaskoczyla niektórych!Dziadunia D... najbardziej...Kogo dziadunio ma z rodziny na prezydenta,ze tak uderza w obecnego?Co by nie zrobil jest zle!
A ja dziś uprzejmie donoszę,ze jest 20 stycznia i zima nadchodzi ale to chyba normalne!!!! Niedlugo będzie wiosna i słoneczko swiecace tez zacznie przeszkadzać dziaduniowi D.?
Jak widac dla Ciebie i Twojego Prezydenta nic się nie stało bo po co doope ruszać i coś robić jak za nie robienie też płacą :))) Prawda?!
Ciekawe ile zł.kary umownej otrzyma firma sprzątająca-po całym Piotrkowie nie da się chodzić trochę posypane są chodniki przez Spółdzielnie Mieszkaniowe i prywatnych właścicieli a te które należą do miasta zero !!!!!!!
Proszę państwa zastanówcie się nad swoimi komentarzami nic wam nie pasuje wszystko jest złe inni nic nie robią tylko wy jesteście wszyscy lepsi więcej wiecie, więcej umiecie proponuje wstać w nocy i chociaż iść i posypać parę chodników. I tak zawsze się znajdzie ktoś i skomentuje waszą prace że źle zrobiona . Proponuje więcej zrozumienia. A zima jeszcze nie pokazała co potrafi.
Zrozumienia???? A czy w tym mieście nie ma kogoś kto bierze dobre pieniądze z KIESZENI PODATNIKÓW I MIESZKAŃCÓW TEGO MIASTA kto powinien być odpowiedzialny za posypywanie i odlodzenie Piotrkowa??? Jakie zrozumienie? I co to za propozycje z wyjściem w nocy samemu??? to nie nam za to płacą!!! A ktoś poprostu zawalił!!! Zimy prawie nie ma a i tak zaskoczyła i sparaliżowała wszystko!!! A tak się zażekali że przygotowani są na taką sytuację i że wszystkie służby są w pogotowiu!!! Ja się pytam GDZIE??? Chyba z gipsem na Wolborskiej albo na Rakowskiej!!!
Gdyby wszystko było w porządku dzeny to by nie było komentarzy a o tym możemy pomarzyć . Jak mamy nie komentować skoro na drogach jest masakra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!