metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
drogowiec ~drogowiec (Gość)20.01.2014 19:25

"uzytkownik-drog" napisał(a):
wczoraj po 20 tej jadąc samochodem zgłosiłem pod 112 fatalny stan nawierzchni na drodze Piotrków-Koluszki i jestem zadowolony ,bo zgłoszenie poskutkowało po krótkim czasie pojawiła się piaskarka.

Ty myslisz ze to po twoim telefonie tak na pewno stał gdzies w krzakach i jak tylko zadzwoniles to zachwile ise pojawila. gosci oni maj dzieistkia nawet setki kilmoetrow drog i pracuja non stop pewnie juz zostala wyslana i pracowala dlugo przed twoim telefonem ale co wy rozumiecie

00

jaro 014 ~jaro 014 (Gość)20.01.2014 19:46

To co dziś było na piotrkowskich ulicach i chodnikach to kpiny kilku dzwoniłem do dyżurnego akcji zima(firmy Peuk) o wysłanie piaskarki na podane ulice w Piotrkowie i do tej pory nikt się nie pojawił a zgłoszenie było o godz. 12.20 a mamy 19.40 nie ma odpowiedzialności za nic a wybory niebawem.

00

abc ~abc (Gość)20.01.2014 19:55

O której godzinie wyjechały pierwsze solarki w Piotrkowie i powiecie? W jakiej ilości Marznący deszcz padał o niedzieli...
Około 18 w Longinówce tir wpadł do rowu. Przed przejazdem w Rozprzy utknął pociąg osobowy.

00

gazdapt ~gazdapt (Gość)20.01.2014 20:22

a u mnie w piwnicy na korytarzu w zeszłym tygodniu zdechły dwa szczury,ktoś je sprzątnął a dzisiaj zacaęła śmierdzieć jakaś nowa padlina i wcale mi to nie przeszkadza a w ogóle pragnę podziękować SM przy "kwadracie" za nic nie robienie,podnoszenie bezpodstawne czynszu i dbałość o lokatorów i ich sprawy.

00

bus ~bus (Gość)20.01.2014 21:07

Rano słyszałem kierowcę w busie, dopiero w Gorzkowicach da się jechać .Tak trzymać

00

Resident_ of_the_old_Town Resident_ of_the_old_Townranga20.01.2014 22:32

piaskarka a raczej traktor z naczepą do posypywania jechal juz o godzinie 6:40 przez kopernika miedzy halą a wiaduktem, wiec przestancie narzekac...

00

byt ~byt (Gość)20.01.2014 23:15

Zamiast p..... ć głupoty ruszyć D..e i do łopaty posolić i posypać piaskiem po 1mb i po kłopocie,a nawet na zdrowiu i duszy lepiej.

00

użytkownik dróg ~użytkownik dróg (Gość)20.01.2014 23:28

Patrzcie jaki drogowiec rozumny .A propos czytaj ze zrozumieniem i więcej głosu nie zabieraj skoro nie wiesz jak było.

00

ironia ~ironia (Gość)20.01.2014 23:33

Wczoraj myslalam ze w Uniejowie zrobili lodowisko dla mieszkancow,bo ulice i chodniki w lodzie.
Dzis budze sie a tu drogowcy i odpowiedzialni za bezpieczenstwo chca sprawic frajde wszystkim mieszkancom przebili Uniejow.
Ferie to tylko w lyżwach bezpiecznie.
A bezpieczeństwo mieszkańcow polega na zostaniu w domu.

00

tak ~tak (Gość)20.01.2014 23:45

"miasto" potrafi podwyższać i ściągać podatki, natomiast nie potrafi zadbać aby śliskie drogi i chodniki były należycie posypane. To jest SKANDAL!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat