Ty myslisz ze to po twoim telefonie tak na pewno stał gdzies w krzakach i jak tylko zadzwoniles to zachwile ise pojawila. gosci oni maj dzieistkia nawet setki kilmoetrow drog i pracuja non stop pewnie juz zostala wyslana i pracowala dlugo przed twoim telefonem ale co wy rozumiecie
To co dziś było na piotrkowskich ulicach i chodnikach to kpiny kilku dzwoniłem do dyżurnego akcji zima(firmy Peuk) o wysłanie piaskarki na podane ulice w Piotrkowie i do tej pory nikt się nie pojawił a zgłoszenie było o godz. 12.20 a mamy 19.40 nie ma odpowiedzialności za nic a wybory niebawem.
O której godzinie wyjechały pierwsze solarki w Piotrkowie i powiecie? W jakiej ilości Marznący deszcz padał o niedzieli...
Około 18 w Longinówce tir wpadł do rowu. Przed przejazdem w Rozprzy utknął pociąg osobowy.
a u mnie w piwnicy na korytarzu w zeszłym tygodniu zdechły dwa szczury,ktoś je sprzątnął a dzisiaj zacaęła śmierdzieć jakaś nowa padlina i wcale mi to nie przeszkadza a w ogóle pragnę podziękować SM przy "kwadracie" za nic nie robienie,podnoszenie bezpodstawne czynszu i dbałość o lokatorów i ich sprawy.
Rano słyszałem kierowcę w busie, dopiero w Gorzkowicach da się jechać .Tak trzymać
piaskarka a raczej traktor z naczepą do posypywania jechal juz o godzinie 6:40 przez kopernika miedzy halą a wiaduktem, wiec przestancie narzekac...
Zamiast p..... ć głupoty ruszyć D..e i do łopaty posolić i posypać piaskiem po 1mb i po kłopocie,a nawet na zdrowiu i duszy lepiej.
Patrzcie jaki drogowiec rozumny .A propos czytaj ze zrozumieniem i więcej głosu nie zabieraj skoro nie wiesz jak było.
Wczoraj myslalam ze w Uniejowie zrobili lodowisko dla mieszkancow,bo ulice i chodniki w lodzie.
Dzis budze sie a tu drogowcy i odpowiedzialni za bezpieczenstwo chca sprawic frajde wszystkim mieszkancom przebili Uniejow.
Ferie to tylko w lyżwach bezpiecznie.
A bezpieczeństwo mieszkańcow polega na zostaniu w domu.
"miasto" potrafi podwyższać i ściągać podatki, natomiast nie potrafi zadbać aby śliskie drogi i chodniki były należycie posypane. To jest SKANDAL!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!