metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)20.01.2014 09:26

Wstyd panie Chojniak! Jak można być tak głupim i nieodpowiedzialnym, żeby narażać życie i zdrowie mieszkańców, bo "zima zaskoczyła"?

00

olo ~olo (Gość)20.01.2014 09:28

W Łęcznie też masakra kilka aut w rowie i nikt sie nie ztrzyma czy coś sie stalo pasażerom.Szok

00

Kierowca_1 ~Kierowca_1 (Gość)20.01.2014 09:28

Droga w Bujnach, nigdy nie jest posypywana. Może prokurator się tym zainteresuje, bo zagożone jest tam życie i zdrowie ludzkie. Też, dzisiaj tamtędy jechałem, to był koszmar, jedno wielkie lodowisko.

00

jethro ~jethro (Gość)20.01.2014 09:30

"Kierowca_1" napisał(a):
Droga w Bujnach, nigdy nie jest posypywana. Może prokurator się tym zainteresuje, bo zagożone jest tam życie i zdrowie ludzkie. Też, dzisiaj tamtędy jechałem, to był koszmar, jedno wielkie lodowisko.

na zakręcie przy stawie leżą 2 tiry a obok szkoły autobus.

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)20.01.2014 09:42

Mam pytanie ... kto jest odpowiedzialny za sypanie chodnika na skrzyżowaniu ulic Polna - A. Krajowej? teren zaniedbany ,niczyj? chodnik lodowisko a posypana dzisiaj ulica A. Krajowej to placki tylko piasku a przy Kauflandzie lustro , ludzie szli i trzymali się barierek u płotu.

00

aleksandrowiczanin ~aleksandrowiczanin (Gość)20.01.2014 09:44

W gm aleksandrów tez oczywiście nic się nie dzieje. Taka pogoda jest od wczoraj- nie można było zorganizowac się tak, zeby ludzie mogli rano wyjechać do pracy. gzdie my mieszkamy?! to nawet nie trzeci kraj. Jeżeli komukolwiek zdarzy się kolizja( czego nie życzę) to całą odpowiedzialnością powinien obarczyć właśnie gminę. taka pogoda to zagrożenie dla zdrowia i życia a dostojna wladza naszej gminy chyba jeszcze śpi po niedzieli.

00

tom ~tom (Gość)20.01.2014 09:46

Panie redaktorze może warto sprawdzić czy aby na pewno pracowali w nocy, każda piaskarka ma urządzenie gps i można odczytać kiedy i o której wyjechała

00

mick ~mick (Gość)20.01.2014 09:47

Nie ma środków na kucie lodu, bo urzędnicy miejscy wypłacili sobie premię - z tytułu oszczędności związanych z brakiem śniegu.

00

kierowca ~kierowca (Gość)20.01.2014 09:50

3 wnocy jechałem i nigdzie nie było posypane...

00

Frei Petrikau ~Frei Petrikau (Gość)20.01.2014 09:53

Cytuję:
Z lodem na ulicach Piotrkowa walczą 4 piaskarki. - Posypujemy ulice mieszanką solno-piaskową oraz samą solą.

Gdyby barany posypywały wczoraj jak już padał deszcz i zamarzał dziś była by powierzchnia chropowata i zupełnie inna jazda ale widać marznący deszcz ponownie zamroził puste głowy odpowiedzialnych.
Komendant Milicji powinien złożyć w tej sprawie wniosek do Prokuratury o wyciągnięcie konsekwencji w stosunku do osób odpowiedzialny za stan dróg bo naraziły dzięki swojej nieodpowiedzialności stan zdrowia i życia wielu mieszkańców.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat