metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zatroskana ~zatroskana (Gość)29.08.2019 13:47

Pani Elu kochana - wystarczy. Czas zejść na ziemię, do ludu, do roboty. Ja wiem że to boli no, ale cóż każdy piękny sen kiedyś się koczy. Jak ma pani zamiar leczyć i kogo po tylu latach absencji w tym jakże odpowiedzialnym zawodzie.

90

gość ~gość (Gość)29.08.2019 14:00

No i co na to Piotrkowianie..? RADZISZEWSKA tylko dbała o swoje interesy i pieniądze. Nic nie zrobiła dla Piotrkowa

100

gość 1 ~gość 1 (Gość)29.08.2019 15:25

Popieram wcześniejszy wpis dot. Grabarczyka. Ja też głosuję na KO ale na pewno nie na w/wymienionego. P. Grabarczyk odpuść sobie.

91

gość ~gość (Gość)29.08.2019 16:39

Pani poseł na 3 miejscu, tzn." że partia nie przestrzega standardów przy tworzeniu list", A może wreszcie zaczęła przestrzegać..., przecież Grabarczyk mieszka w Piotrkowie

71

gość ~gość (Gość)30.08.2019 10:33

I chwała Bogu za to. I niech nawet nie myśli o leczeniu bo komuś krzywdę zrobi.

50

gosc01 ~gosc01 (Gość)30.08.2019 09:02

Pani poseł, zostawiła pani tylko niesmak. Brak klasy! Można było odejść z honorem podziękować za minione lata i powiedzieć, że się pani wybiera na zasłużoną emeryturę, a społecznie nadal będzie działać. Obwiniła pani wszystkich na około tylko nie dostrzega swojej winy. Proszę się przepisać do PSL, nie wspierała pani platformy w wyborach samorządowych tylko TAK dla Piotrkowa, więc jak mogła pani oczekiwać dobrego miejsca na liście? Powinna pani odpokutować i właśnie zawalczyć z 3 miejsca. Nawet jeśliby pani nie dostała się to przynajmniej pokazałaby pani, że walczyła dla PO. A tak obraziła się pani i zabiera swoje zabawki z piaskownicy...Brzydko!

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat