.
a Czym się wsławili piotrkowski parlamentarzyści na niwie tworzenia prawa ??? Polska najwięcej zagmatwanych przepisów , największy wypływ kapitału z krajów całej UE transferowany przez zagraniczne firmy , najtrudniejsze warunki do prowadzenia działalności, etc., etc. Ani lokalnie ani globalnie. Boli prawda
Czasem przychodzi mi na myśl, że Schetyna, to tajna broń Kaczyńskiego.
Najlepszy agent Jego Wysokości Prezesa.
CAŁA PO to porażka, najpierw powinni wywalić Schetynę, bo tylko ośmiesza tę partię.
O jak się żreją o miejsce na liście, kąsaja jak psy.
ZEgnaj Dolce Vita. Czas wrócic do roboty. Po 20 latach poza zawodem lekarza, juz się do niego nie nadaje.Zwykły lekarz po 5 latach musi odbyć przeszkolenie, ale posłów to nie dotyczy.
Tak działa Grzegorz "Zniszczę Cię" Schetyna. Ta partia ma tyle wspónego z obywatelskością, ile z obywatelskością miała wspólnego milicja. Schetyna czyści zaplecze, żeby po przegranych wyborach Tusk nie miał sił do odwołania jego z funkcji przewodniczącego partii. To jest cała tajemnica ruchów kadrowych w partii.
A kto pójdzie do takiej lekarki bez praktyki. Wpisze źle leki i człowiek do piachu. Wstydu rowerkowi przyniesie
Co poseł mówi jestem lekarka. A kto do niej chodził przez 22lata. Może zwierzęta leczyć ale to też strach
Jestem lekarką? Szanowna, od czasu, gdy pani skończyła medycynę, i od czasu, kiedy 22 lata temu dotknęła pani ostatniego pacjenta, postęp w dziedzinie medycyny jest kolosalny, wprost niewyobrażalny: wiedza, diagnostyka, sprzęt, leki. To jest kosmos, o którym pani ma prawdopodobnie blade pojęcie. 22 lata bez praktyki, bez permanentnego dokształcania się na wielu polach medycyny? Gdyby teraz rzeczywiście chciała pani wrócić do leczenia ludzi, to w zasadzie powinna pani jeszcze raz iść na medycynę.
opozycja jak i obecni rządzący wszyscy pinokie i zakłamani aferzyści tyle ,że za tamtych rządów było taniej nie mam 500 + bo dzieci dorosłe ,a rachunki oraz ceny w sklepach mnie przerażają ,a ma być jeszcze drożej
Pani Radziszewska od dawna ma problem z tzw. czynnikiem ludzkim, skłóciła się ze swoją dyrektorką biura poselskiego aż tamta nie wytrzymała i po 20 latach pracy musiała się zwolnić i od tamtego czasu nie ma już rajdów rowerowych itp. Brakło pani Anetki i nie ma kto ogarnąć kampanii wyborczej pani Eli. Osoby, które obecnie zatrudnia do pięt nie dorastają pani Anecie.
Po pracownicy, przyszedł czas kłótni z członkami PO, którzy pozwolili sobie mieć inne zdanie niż pani poseł. Efekt - brak poparcia partii dla tej pani.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!