metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga28.08.2019 08:36

Cytuję:
Z wielkim zażenowaniem czytam wyrywnych komentatorów krzyczących "co pan/pani poseł zrobił/zrobiła dla naszego regionu"? Wychodzi na to, że ludzie ci nie mają zielonego pojęcia czemu służy i na czym polega praca parlamentarzysty. Im wszystkim wydaje się chyba, że poseł to taki drobny cwaniaczek-załatwiacz biegający za przydziałem tony cementu dla sołtysa z Pcimia Górnego albo za skierowaniem na wczasy dla pani Krysi z koła gospodyń wiejskich w Bronach Wielkich. Nie zamierzam analizować działalności pani Radziszewskiej, ale kochane ludziska - mogły byśta choć trochę ruszyć głową

.
a Czym się wsławili piotrkowski parlamentarzyści na niwie tworzenia prawa ??? Polska najwięcej zagmatwanych przepisów , największy wypływ kapitału z krajów całej UE transferowany przez zagraniczne firmy , najtrudniejsze warunki do prowadzenia działalności, etc., etc. Ani lokalnie ani globalnie. Boli prawda

111

ex piotrkowiak ~ex piotrkowiak (Gość)28.08.2019 09:39

Czasem przychodzi mi na myśl, że Schetyna, to tajna broń Kaczyńskiego.
Najlepszy agent Jego Wysokości Prezesa.

50

Były kursant ~Były kursant (Gość)28.08.2019 10:17

CAŁA PO to porażka, najpierw powinni wywalić Schetynę, bo tylko ośmiesza tę partię.

101

haha ~haha (Gość)28.08.2019 10:25

O jak się żreją o miejsce na liście, kąsaja jak psy.
ZEgnaj Dolce Vita. Czas wrócic do roboty. Po 20 latach poza zawodem lekarza, juz się do niego nie nadaje.Zwykły lekarz po 5 latach musi odbyć przeszkolenie, ale posłów to nie dotyczy.

171

zorientowany ~zorientowany (Gość)28.08.2019 11:28

Tak działa Grzegorz "Zniszczę Cię" Schetyna. Ta partia ma tyle wspónego z obywatelskością, ile z obywatelskością miała wspólnego milicja. Schetyna czyści zaplecze, żeby po przegranych wyborach Tusk nie miał sił do odwołania jego z funkcji przewodniczącego partii. To jest cała tajemnica ruchów kadrowych w partii.

141

gość ~gość (Gość)28.08.2019 12:01

A kto pójdzie do takiej lekarki bez praktyki. Wpisze źle leki i człowiek do piachu. Wstydu rowerkowi przyniesie

160

gość ~gość (Gość)28.08.2019 12:04

Co poseł mówi jestem lekarka. A kto do niej chodził przez 22lata. Może zwierzęta leczyć ale to też strach

160

gorzka prawda ~gorzka prawda (Gość)28.08.2019 15:58

Jestem lekarką? Szanowna, od czasu, gdy pani skończyła medycynę, i od czasu, kiedy 22 lata temu dotknęła pani ostatniego pacjenta, postęp w dziedzinie medycyny jest kolosalny, wprost niewyobrażalny: wiedza, diagnostyka, sprzęt, leki. To jest kosmos, o którym pani ma prawdopodobnie blade pojęcie. 22 lata bez praktyki, bez permanentnego dokształcania się na wielu polach medycyny? Gdyby teraz rzeczywiście chciała pani wrócić do leczenia ludzi, to w zasadzie powinna pani jeszcze raz iść na medycynę.

190

ja piotrków ~ja piotrków (Gość)28.08.2019 11:18

opozycja jak i obecni rządzący wszyscy pinokie i zakłamani aferzyści tyle ,że za tamtych rządów było taniej nie mam 500 + bo dzieci dorosłe ,a rachunki oraz ceny w sklepach mnie przerażają ,a ma być jeszcze drożej

411

Nadieżda ~Nadieżda (Gość)28.08.2019 15:43

Pani Radziszewska od dawna ma problem z tzw. czynnikiem ludzkim, skłóciła się ze swoją dyrektorką biura poselskiego aż tamta nie wytrzymała i po 20 latach pracy musiała się zwolnić i od tamtego czasu nie ma już rajdów rowerowych itp. Brakło pani Anetki i nie ma kto ogarnąć kampanii wyborczej pani Eli. Osoby, które obecnie zatrudnia do pięt nie dorastają pani Anecie.
Po pracownicy, przyszedł czas kłótni z członkami PO, którzy pozwolili sobie mieć inne zdanie niż pani poseł. Efekt - brak poparcia partii dla tej pani.

111

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat