Pan radny boi się upadku przez "kierownik" ;->
Dobre!
Ale ul.Kwiatowa rzeczywiście nie nadaje sie do jazdy - czymkolwiek. Podobnie jak "kultowa" już ul.Rolnicza. Zaczynam uważać, że to wszystko wina nazwy ;-)
Dziury na Kwiatowej? To niech się pan Dziemdziora przejedzie np. ul. Rolniczą, gdzie i dziury większe i ruch o znacznie większym natężeniu. Ale po co robić przelotowe ulice przez miasto, kiedy można robić małe uliczki...Paranoja!
a kto mi odda za naprawianie zosemkowanych kol ? mieszkam na kwiatowej dziury sa zarabiste, wezcie sie za ta ulice a nie podjezdzacie jakims smiesznym autkiem i dziury latacie rura gdzie asfalt wylatuje
Mieszkam na Kwiatowej i nie pamiętam żeby kiedykolwiek gruntowniej była ona remontowana, poza klejeniem dziur, i rozsypywaniem grysu z lepikiem.. Nawierzchnia która jest pamięta chyba lata czterdzieste..
Też Amerykę odkrył. Dziury na Kwiatowej. Która ulica w Piotrkowie nie jest dziurawa?
Nie odkrył, tylko interpelacje złożył
Państwo Komentatorzy, a ilu z Was było na referendum? Płakać należało podczas pobytu i głosowania....
Ja byłam i co? Ze strachu parę dziurek przed załatali. A teraz, jak jest po, to dopiero można usiąść i zapłakać ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!