metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sotf ~sotf (Gość)16.10.2013 13:07

Do "tutaj"
Sama nie jesteś "oki". Używasz przekleństw stosując "przerywalność" wyrazu. To też jest (stosując twój język) chamskie. Cóż Ty zrobiłaś dobrego dla miasta?

00

ares1 ~ares1 (Gość)16.10.2013 14:27

"sotf" napisał(a):
Cóż Ty zrobiłaś dobrego dla miasta?

Mieszka w nim i płaci podatki?!

00

ciekawa ~ciekawa (Gość)16.10.2013 14:53

"tutaj" napisał(a):
złośliwe przekręcanie nazwisk i pisanie ich z małej litery dowodzi tylko jednego

To Pani w końcu uczyła polskiego czy jednak rosyjskiego?

00

mieszkaniec PT ~mieszkaniec PT (Gość)16.10.2013 17:59

"tutaj" napisał(a):
Luca, ja Cię najmocniej przepraszam, ale czy mógłbyś się od pierdo lić od radnego Dziemdziory? Powiedz, co sam zrobiłeś i przebij Pana D. Ja przygarnęłam dwa koty bezdomne, odciążając tym samym schronisko.
Łatać dziur na jezdniach nie potrafię. I wydaje mi się, że są do tego powołane służby.
Poza wszystkim - złośliwe przekręcanie nazwisk i pisanie ich z małej litery dowodzi tylko jednego: chamstwa. Z chamami nie rozmawiam i była to moja pierwsza i ostatnia odpowiedź na Twój post.

Jego komentarze są notorycznie usuwane,może iść za ciosem i dać tej mendzie warna na 6 miesięcy? niech sobie bidula odpocznie od forum za te chamowate wpisy.

00

ares1 ~ares1 (Gość)16.10.2013 18:12

"Luca" napisał(a):
no tak, były milicjant z milicji obywatelskiej,radny Dziurdzióra, biega po mieście i szuka dziury w całym. Wszyscy wiemy, że potrzeb jest wiele i nie można ich załatwić wszystkich na raz. Śmieszy mnie więc fakt tych interpelacji, donosów i tego larum medialnego: niech ten człowiek zajmie się czymś pożytecznym, a nie szukaniem dziur w mieście, bo te były są i będą, nie tu, to tam, i to w każdym mieście. Tyle w odpowiedzi: pozdrawiam koty,mam nadzieję,ze ich nie wypuszczasz na zewnątrz i że nie zanieczyszczają miasta, bi inaczej naślę ci radnego, który spisze dane i złoży doniesienie

Jak zwykle udowadniasz tylko że cały czas jesteś klakierem Pana Prezydenta :)))

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)16.10.2013 18:17

"Luca" napisał(a):
Śmieszy mnie więc fakt tych interpelacji, donosów i tego larum medialnego: niech ten człowiek zajmie się czymś pożytecznym,

Na moje rozeznanie, to właśnie na tym polega funkcja radnego - na interesowaniu się, co w mieście jest nie tak, jak powinno, i podejmowaniu prób poprawy tego stanu.

"Luca" napisał(a):
a nie szukaniem dziur w mieście, bo te były są i będą, nie tu, to tam, i to w każdym mieście.

Jeśli nikt nie będzie zwracał na nie uwagi, i nie będzie próbował tego naprawiać, to będą na pewno...

"Luca" napisał(a):
pozdrawiam koty,mam nadzieję,ze ich nie wypuszczasz na zewnątrz i że nie zanieczyszczają miasta, bi inaczej naślę ci radnego, który spisze dane i złoży doniesienie

Kot ma taką naturę, że wygrzebuje dołek, sra do dołka, a następnie gówno skrzętnie zasypuje. No ale skąd możesz mieć wiedzę o kotach, albo jak możesz zauważać dziury w drogach, skoro cały swój czas poświęcasz na tropienie byłych milicjantów?

00

broda ~broda (Gość)16.10.2013 18:19

"Luca" napisał(a):
...biega po mieście i szuka dziury w całym.

Tak narzekasz na tego człowieka, a co ty zrobiłeś po za pisaniem farmazonów na e-piotrkow?

00

amino ~amino (Gość)16.10.2013 18:22

"Luca" napisał(a):
no tak, były milicjant z milicji obywatelskiej,radny Dziurdzióra, biega po mieście i szuka dziury w całym. Wszyscy wiemy, że potrzeb jest wiele i nie można ich załatwić wszystkich na raz. Śmieszy mnie więc fakt tych interpelacji, donosów i tego larum medialnego: niech ten człowiek zajmie się czymś pożytecznym, a nie szukaniem dziur w mieście, bo te były są i będą, nie tu, to tam, i to w każdym mieście. Tyle w odpowiedzi: pozdrawiam koty,mam nadzieję,ze ich nie wypuszczasz na zewnątrz i że nie zanieczyszczają miasta, bi inaczej naślę ci radnego, który spisze dane i złoży doniesienie

Gdyby twój ojciec wiedział ,że taką gnide spłodzi, to by gume założył.
Pozdrowienia oszołomie.

00

zapytanie ~zapytanie (Gość)16.10.2013 18:48

"Luca" napisał(a):
dlatego taką mam przyjemność we wkurzaniu tych kochanych milicjantów.

I co nam jeszcze ciekawego napiszesz kałmuku?

00

Luca ~Luca (Gość)16.10.2013 19:29

no jest z was trochę beka :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat