Byłem, widziałem przestraszona komisję a wnioski pozostawiam tym co ponoć byli i głosowalo...
uprzejmie donosze ze droga jest do du....y
To kto wg Ciebie powinien się skarżyć i komu?
Zdziwisz nas jeszcze czymś?Nie sądzę :)))
A co Ty dla swojego miasta robisz?Bo uważam że niewiele lub nic!
Podejrzewam,że jedynie rewelacyjnie zamienia tlen w dwutlenek węgla.
proponuję zorganizowanie następnego referendum - wtedy z pewnością znowu prezydent zleci remonty. A tak no cóż trzeba czekać do wyborów.
widze oszołomie,że nikt dawno ci japy nie obił.
A ja tobie nadmienie że najlepiej by było aby nie zgłaszać nigdzie zadnych problemów żeby Pan Prezydent i Jego ekipa nie musiała nic robić i brać za nic kase!Niestety w tym mieście bez znajomości albo nagłośnienia przez media tematu nic się nie wskóra!
W treści artykułu można zauważyć, że radny złożył interpelację, a co to znaczy, gdzie złożył i w jakim celu, chyba nie muszę Ci wyjaśniać, prawda? ;) Faktycznie, chyba lepiej dla niektórych, jak się siedzi cicho i żadnych problemów nie zgłasza. Po co psuć dzień panu prezydentowi i innym "urzędującym"?
Tu masz rację, nieroby ruszają się dopiero, jak się coś nagłośni w mediach, a najlepsze wyniki się uzyskuje, jak się odpowiednio "wynagrodzi", kogo trzeba ;)
Luca, ja Cię najmocniej przepraszam, ale czy mógłbyś się od pierdo lić od radnego Dziemdziory? Powiedz, co sam zrobiłeś i przebij Pana D. Ja przygarnęłam dwa koty bezdomne, odciążając tym samym schronisko.
Łatać dziur na jezdniach nie potrafię. I wydaje mi się, że są do tego powołane służby.
Poza wszystkim - złośliwe przekręcanie nazwisk i pisanie ich z małej litery dowodzi tylko jednego: chamstwa. Z chamami nie rozmawiam i była to moja pierwsza i ostatnia odpowiedź na Twój post.
ja jestem za propozycja radnego Dziemdziory. ta ulica od lat nie byla remontowana, nawet dziur nie ma kto połatać, wszystkie ulice w około są naprawione,tylko kwiatowa jest dziurawa jak ser, najgorszy odcinek jest od ul. partyzantów do ul. białej. Ja jestem zmuszony do codziennej jazdy tą ulicą i przejazd to istne piekło.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!