Mam b. miłe wrażenia, było dużo ciekawych zajęć,fajny chór. Zaskoczył mnie walc wiedeński który tańczyli nauczyciele uczniowie i my.
uczyć można się wszędzie ale taka fajna atmosfera jest tylko w drugim.
Już chcę być z wami ale nie wiem czy mnie przyjmiecie . Też jestem fajny.
Bardzo fajny dzień otwarty. Zachęca do tej szkoły wszystko co się działo. Super mili ludzie, extra zajęcia z biol. mat. inf. hist. Super chór.
Przyzwoity poziom tej szkoły zakończył się ok. 2006 roku. Niemniej - (nie)miło popatrzeć na zdjęciach na znajome twarze.
Można by zmienić tytuły obu artykułów, bo nie wiadomo, który z nich jest zapowiedzią, a który relacją.
http://www.epiotrkow.pl/news/Dzien-otwarty-w-II-LO-w-Piotrkowie,24920
Serdecznie zapraszamy. Tu zdobędziesz wymaganą do matury wiedzę. Zrealizujesz swoje marzenia i ambicje i będziesz żałować, że 3 lata tak szybko minęły. II LO to szkoła, gdzie trzeba się uczyć. samo nie przyjdzie, ale to akurat chyba jest atutem tej szkoły. Wpadajcie !!!!!!!!!!!!
Nie rozumiem skąd te złe opinie o co wam chodzi ? Widać, że IILO stara się coś zmienić na lepsze, dni otwarte wypadły moim zdaniem naprawdę dobrze, gratulacje dla organizatorów i Pani wicedyrektor.
Świetnie było zwłaszcza w sali biologicznej ,fizycznej no i oczywiście w klasie od języka niemieckiego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!