W II LO jest całkiem spoko. Chodzą normalni ludzie i nikt nie zadziera nosa. Wiadomo że trzeba się uczyć ale chyba o to chodzi. Nauczyciele ucza i wymagają, korki nie są normą...
Było super. Fajna szkoła. Mili ludzie. Przyjazna atmosfera. nauczyciele grali z uczniami - i niestety polegli. Ciekaw zajęcia. Chyba numer 1 jak dla mnie. polecam. Szkoła gdzie nie trzeba mieć bogatych rodziców, pozytywne wrażenia.
Działo się , działo , dużo konkursów , zabawy i muzyki. Fajni ludzie , chyba się zdecyduję.
zawsze chętnie odwiedzam szkołę. Jak b. wypiękniała . Żałuję , że nie było tak ładnie, gdy ja chodziłem.
A ja lubię moją szkołę, świetni ludzie, serdecznie polecam. I tyle.
Za moich czasów, nie tak dawnych, 10 lat temu nie przeprowadzilismy ani jednego doswiadczenia, nie obejrzalismy ani jednego szkielka pod mikroskopemi wszyscy mieli nas w d. Za to szkola nauczyla mnie alergii na panstwowe uczelnie, dlatego poszedlem na panstwowa uczelnie. Tesknie jedynie za niestety SP. Pania Podlewska (ktora nie nadawala sie zreszta do tej szkoly, powinna pracowac na wyzszej uczelni) i dyrektorem Supady (wspanialy czlowiek)
A jak najbardziej w porządku,tylko wyjść czasem nie da rady.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!