Ja jestem zadowolona po tym co zobaczyłam.Świetni nauczyciele,uczniowie tak samo przemili.Tylko szkoda tego mat-fiz.Zawsze lubiłam przedmioty ścisłe.
Polecam!! Świetna atmosfera, świetni ludzie , świetni nauczyciele.
Mi się podoba ,dlatego zostaję i polecam. Niezadowoleni zawsze mogli i mogą zmienić szkołę . O co chodzi? Chyba nikt nikogo tutaj na siłę nie trzyma.
A jak najbardziej w porządku,tylko wyjść czasem nie da rady.
Za moich czasów, nie tak dawnych, 10 lat temu nie przeprowadzilismy ani jednego doswiadczenia, nie obejrzalismy ani jednego szkielka pod mikroskopemi wszyscy mieli nas w d. Za to szkola nauczyla mnie alergii na panstwowe uczelnie, dlatego poszedlem na panstwowa uczelnie. Tesknie jedynie za niestety SP. Pania Podlewska (ktora nie nadawala sie zreszta do tej szkoly, powinna pracowac na wyzszej uczelni) i dyrektorem Supady (wspanialy czlowiek)
A ja lubię moją szkołę, świetni ludzie, serdecznie polecam. I tyle.
zawsze chętnie odwiedzam szkołę. Jak b. wypiękniała . Żałuję , że nie było tak ładnie, gdy ja chodziłem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!