powinien zostać oskarżony za popełnienie przestępstwa + wydalenie ze służby a nie tylko ta ostatnia opcja :)
.....Policjant miał dość dużą ilość alkoholu we krwi. Będziemy badać, czy kierowca spożył alkohol przed kolizją, czy już po niej......jezeli wykryli alkohol to chyba po kolizji a nie przed nia,to chyba logiczne.....he
...? nie rozumiem tego stwierdzenia...
Prowadził. Kolizja. Promile. Musicie się kompromitować czekaniem na prokuraturę?
Prawo dla wybranych? Uczcie cwaniactwa, tak uczcie. Oczywiście, że napił się w wyniku stresu już po kolizji, jakże by inaczej. Debili z ludzi robicie!
Jasne, oczywiście, idźcie też do lasu udowadniać Jeleniom, że rogate. Zróbcie przy tym co najmniej 100 ekspertyz i przesłuchajcie 150 świadków. Jestem w 100% pewien, że gdybym ja miał taką sytuację to na pewno czekalibyście na wynik prac prokuratury, z pewnością założylibyście, że napiłem się "po kolizji" i próbowalibyście setką ekspertyz udowadniać mi, że jednak napiłem się przed kolizją. Kpina!
Ostatnie zdanie powinno być pierwszym, a nie po wiązance domniemanych okoliczności łagodzących.
Policjant nie wielbłąd napić się musi, ale nie powinien kierować samochodem. Szczęście, że nikogo nie zabił.
żyjemy w cywilizowanym państwie prawa /przynajmniej tak mi się wydaje/...a więc nawet w sytuacji jednoznacznej nie można przesądzać publicznie o winie - /o tym mówi podstawowa zasada polskiego prawa a więc zasada domniemania niewinności/.....i mógłbym tak jeszcze dalej.....ale być może "lukch" .........wie lepiej:)
Ciekawe czy będąc w pracy na służbie sam spożywał alkohol, czy miał może jakieś towarzystwo:)
Powinni ukarac jak zwykłego szaraka.Na dzień dobry 48 na dołku w samej bieliżnie i wyzywac od zabójców,potem wypier-lic z firmy,sad ma doje-ac 2-lata w zawiasach i zabrac prawko przynajmniej na 3 lata,ale znając rzeczywistośc to nie będzie się to tak odbywac jak w przypadku zwykłego zjadacza chleba.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!